INFO Dieet & Figuur

Wil je gemakkelijk gewicht verliezen?

Met de FiguActiv Body Mission van LR kan je makkelijk op lange termijn gewicht verliezen. Leer hoe makkelijk het is!

Met de Body Mission naar uw droomgewicht!

Met de Body Mission start u eindelijk uw missie “persoonlijk droomgewicht”! Lekkere, gebalanceerde maaltijden ontmoeten sportieve activiteit. Allerlei extra’s zorgen daarbij voor duurzame motivatie. Kom dichter bij uw droomgewicht – start nu!

 Voeding: lekkere FiguActiv producten voor thuis en onderweg

 Fitness: doeltreffende workouts voor ieder trainingsniveau

 Motivatie: succesvol dankzij de persoonlijke dieetcoach en grote product-variatie.

FiguActiv Body Mission is anders dan andere dieetconcepten: Het levert snel en makkelijk resultaat – zonder opofferingen en pijn.
Plezier en genot zijn topprioriteit. Hoe werkt het nu eigenlijk? Lees hier meer.

 

De drie succesfactoren van uw Body Mission

Maaltijden

Vervang simpelweg twee of drie maaltijden per dag met bv. een FiguActiv shake, een soep of een reep. En het beste is: één favoriete maaltijd per dag is nog steeds toegestaan!

Dieet Booster

Verlies uw kilo’s nog sneller – met onze ondersteunende producten. Ze helpen u meer vet te verbranden, uw kostbare spiermassa te beschermen en drang naar voedsel te vermijden.

Extra’s

We staan klaar om te helpen – bv. met achtergrondinformatie over voeding, tips & tricks. Geniet van heerlijke receptideeën, monitor uw dieetsucces, en deel dit met anderen.

FAQ

Wat is FiguActiv?

FiguActiv is een programma om eenvoudig en gezond gewicht te verliezen met blijvend resultaat. Het belangrijkste onderdeel vormen de maaltijdvervangers: shakes, vital (muesli), soepen en repen. Maaltijdvervangers vervangen precies één volwaardige maaltijd en bieden alle belangrijke voedingsstoffen zoals vitamines, mineralen, aminozuren, sporenelementen enz., die het lichaam nodig heeft. Ze bevatten echter duidelijk minder calorieën dan een normale maaltijd. De maaltijdvervangers worden ondersteund door dieet boosters (aanvullende producten), die het weight-management makkelijker en succesvoller maken. De FiguActiv kruidenthee en de FiguActiv Linée +3 ondersteunen het dieet zinvol en gemakkelijk.

Welke en hoeveel maaltijden vervang ik door FiguActiv?

De mogelijkheden zijn veelzijdig. De FiguActiv-producten kunnen alle 3 de maaltijden per dag vervangen alsook slechts eentje van de drie. Wij raden voor een gericht afslanken aan, twee maaltijden te vervangen door Figuactiv en één keer per dag een uitgebalanceerde, vetgereduceerde 3de maaltijd te nemen. Welke maaltijden vervangen worden, moet tenslotte iedereen zelf weten. Mogelijk zou zijn bv. als ontbijt een FiguActiv Shake, als lunch een uitgebalanceerde, vetgereduceerde maaltijd (bv. vis, groente en sla) en als avondeten een lekkere FiguActiv Soep. Zorg er voor dat u altijd ontbijt. Een ontbijt stimuleert de stofwisseling en voorkomt zo dat het lichaam overschakelt op de energiespaarstand. Wie ontbeten heeft, stort zich niet met een schreeuwende honger op de lunch. Als het gewenste gewicht bereikt is, kan men langzaam teruggaan naar een uitgebalanceerde, afwisselingvolle voeding. Als overgang kan er bv. een FiguActiv maaltijd en twee normale maaltijden genomen worden. Dit model kan ook op lange termijn doorgevoerd worden.

Ben ik verzadigd met Figuactiv of zijn er tussenmaaltijden toegestaan?

FiguActiv bevat alle voedingsstoffen die het lichaam tijdens een caloriearm dieet nodig heeft. Het is heel rijk aan voedingsvezels en zorgt voor een aangenaam gevoel van verzadiging. In principe zijn drie hoofdmaaltijden voldoende. Als men heel veel honger heeft, wordt tussen de maaltijden eenmaal per dag de FiguActiv Linée +3 met zijn hoog gehalte aan voedingsvezels aanbevolen. Maar ook de FiguActiv Kruidenthee helpt u op weg naar uw droomgewicht. Fruit en groente moeten natuurlijk ook aan de voeding toegevoegd worden. Dit echter tijdens de maaltijden en niet tussendoor. Aan te bevelen zijn hier rauwkost zoals wortels, augurken en ook paprika. Bij fruit moet men indien mogelijk de bananen en wijndruiven laten staan, omdat die heel veel suiker bevatten.

Mag ik nog extra ingrediënten bij de soepen en de shakes toevoegen?

U kunt de Figuactiv shakes en soepen zeker verfijnen: de shakes bv. met vers, diepgevroren of gepureerd fruit (belangrijk: ongesuikerd!), de soepen bv. met gestoofde, caloriearme groenten en verse kruiden – voor een dagelijkse nieuwe smaakervaring. Let bij de toevoeging van fruit op suikerarme soorten, zoals bv. bessen: bij de toevoeging van groentesoorten op caloriearme varianten, zoals bv. broccoli.

Hoeveel moet ik drinken en welke dranken hebben de voorkeur?

Aan te bevelen is ongeveer 1,5 liter water of ongezoete thee per dag te drinken. Maar juist tijdens een dieet is de behoefte aan vloeistof nog hoger dan anders. Wen er aan per dag zo’n 2 à 2½ liter te drinken. Mineraalwater en ongezoete thee (FiguActiv Kruidenthee) bevatten geen calorieën. Door het drinken wordt de stofwisseling in het lichaam gestimuleerd en uw lichaam moet constant werken. Wij raden u aan u aan een bepaald urenschema te houden, zodat u voldoende vloeistof tot u neemt. Maak er een gewoonte van volgens een schema te drinken – elke dag.

 

Kunnen diabetici ook FiguActiv nemen?

Diabetici kunnen zeker ook afvallen met Figuactiv. Figuactiv bevat alle voedingsstoffen in een optimale samenstelling – waartoe ook koolhydraten behoren. Diabetici moeten dus de BE-waarden van de verschillende producten in de gaten houden. Deze zijn te vinden op het etiket aan de achterkant van de verpakking.

 

Kunnen zwangere/borstvoeding gevende vrouwen en kinderen Figuactiv nemen?

In principe moeten de bovengenoemde personen geen afslankingsdieet volgen. Het is natuurlijk mogelijk om zo af en toe een maaltijd te vervangen door FiguActiv, maar dan mag de totale inname van calorieën niet (wezenlijk) lager zijn dan anders. Als u af wilt slanken met FiguActiv, moet u eerst uw arts raadplegen.

 

Kan ik ook met een lactose-intolerantie Figuactiv nemen?

Al onze soepen zijn lactosevrij, onze shakes lactosearm. Bij mensen met een lactose-intolerantie zijn er onverdraagzaamheden die verschillend ernstig zijn. Een feit is, dat de shakes met een lactosevrije melk gemengd heel goed te verdragen zijn.
De repen bevatten lactose en zouden bijgevolg door de betroffen personen niet of slechts beperkt geconsumeerd mogen worden.

 

Gaat het bij dit dieet om een proteïnedieet?

Neen. Proteïnedranken horen tot een andere groep van producten en bevatten een heel hoog aandeel aan proteïnes. Dit soort producten wordt vaak in fitnessstudio‘s aangeboden, omdat zij de klanten aan meer spieren moeten helpen. De receptuur van onze Figuactiv shakes, soepen en repen werd gemaakt volgens de Duitse dieetvereniging. Deze vereniging legt vast welke voedingsstoffen in welke mate aanwezig moeten zijn. Hier richt men zich op de werkelijke behoefte van een gezond lichaam.

 

Hoe lang mag men de verschillende maaltijden vervangen door FigActiv?

Omdat men met de FiguActiv shakes, soepen of repen voorzien wordt van alle noodzakelijke voedingsstoffen, kan men de producten net zo lang gebruiken, totdat men zijn persoonlijke gewenste gewicht bereikt heeft. Ook na de gewichtsafname zou af en toe een maaltijd vervangen moeten worden door een FiguActiv shake of een FiguActiv soep. Dat is bv. zinvol, als er grote feesten op komst zijn of als men gewoon een keer een uitspatting gehad heeft.

 

Sinds ik Figuactiv neem, heb ik soms hoofdpijn, waar ligt dat aan?

Als er hoofdpijnen optreden, kan dat liggen aan een gebrek aan voedingsstoffen en aan een te lage inname van vloeistoffen. Een gebrek aan voedingsstoffen kan het met FiguActiv niet zijn, omdat alle voedingsstoffen opgenomen worden, die het lichaam nodig heeft. Uit ervaring weten we, dat mensen, die diëten, soms te weinig drinken. Minstens 1,5 liter per dag is aan te raden. Als u pas sinds het gebruik van FiguActiv-producten hoofdpijn ervaart, kan dat daarmee samenhangen. Wen eraan om dagelijks ongeveer 2  tot 2½ liter te drinken en drie maaltijden te nemen. De „normale“ maaltijd moet uitgebalanceerd, vetgereduceerd en vol afwisseling zijn. Indien de hoofdpijn niet verdwijnt door meer te drinken, neemt u best contact op met uw arts.

Welke voordelen biedt Figuactiv ten opzichte van andere diëten?

Veel andere diëten zoals bv. het ananasdieet zijn heel eenzijdig en er ontstaat vaak een gebrekkige voeding. Bij een dieet met FiguActiv krijgt het lichaam alle macro- en microvoedingsstoffen die het nodig heeft. Daarbij neemt het lichaam slechts een kwart van de calorieën op in vergelijking met een normale maaltijd. U kunt kiezen uit verschillende smaakrichtingen, uit verschillende shakes, soepen, muesli en repen. Zo ontstaat er geen verveling! En dat heel snel en zonder veel moeite.

 

Hoeveel slank ik af met FiguActiv?

Dat hangt van veel factoren af. De dagelijkse lichamelijke belasting, ouderdom, geslacht, hoeveel maaltijden er vervangen worden door FiguActiv-producten en hoe hoog het uitgangsgewicht is, spelen allemaal een rol. Ook mensen, die al heel veel diëten gedaan hebben, slanken doorgaans langzamer af dan mensen die nooit af wilden slanken. Ook bepaalde ziekten kunnen doorslaggevend zijn, als het met de gewichtsafname niet zo goed gaat als gewenst. Een feit is, dat de ene persoon heel snel afslankt, de ander wat langzamer. Laat u niet ontmoedigen – ook met kleine stapjes kun je het doel bereiken!

Met welke producten kan ik mijn FiguActiv-dieet zinvol aanvullen?

Veel klanten bestellen bij de FiguActiv-producten ook de Aloë Vera Drinking Gel, ProBalance en Probiotic12. Zij ronden het FiguActiv-programma zinvol af.

Registreer om deel te nemen aan de challenge

Uw registratie is in orde :-)