De nieuwe anti-rimpel-power

Unieke speciale verzorging tegen huidveroudering

Met één druk op de knop zichtbaar mooiere huid dankzij ZEITGARD Anti-Age System. Het revolutionaire apparaat ZEITGARD 2 in combinatie met de doeltreffende anti-aging producten zorgen voor een professionele, geïntegreerde intensieve verzorging voor thuis. Een dagelijkse verzorging van 4 minuten zorgt ervoor dat uw huid er jonger uitziet en minder rimpels vertoont – zowel bij dames als bij heren.

De voordelen

 • Zichtbaar effect vanaf de eerste behanding
 • Zichtbare verjonging van de huid
 • Afvlakking van rimpels
 • Zichtbaar verbeterde huid
LR Zeitgard Anti-Age Device - For timeless beauty

Doeltreffende intensieve anti-agingproducten

De beste resultaten worden behaalt met ZEITGARD 2 in combinatie met de intensieve huidverzorging van de ZEITGARD Anti-Age System producten. Deze zijn speciaal ontwikkeld met hoog-efficiënte formules voor ieder deel van de gelaatshuid. Als ideale huidverzorging voorziet de Eye Serum de dunne huiddelen rond de ogen van langdurige vochtigheid. Beide ZEITGARD Anti-Age System Cream-Gels, die ontwikkeld werden voor de behandeling van rimpels rond de dikkere huid van het voorhoofd en de wangen, zijn een speciale voedende verzorging voor de jonge of mature huid.

Bevestigd door testpersonen in een studie van Dermatest:

 • 95% ziet een optimale absorptie van de actieve werkstoffen met ZEITGARD 2
 • 90% merken een verbeterde huidhydratatie
 • 90% bevestigt een veranderde elasticiteit van de huid
 • 80% ondervindt onmiddellijk zichtbare en voelbare resultaten
 • 75% bevestigen een zichtbare verjonging rond de ogen

Gebruik: slechts 4 minuten per dag

Breng het geselecteerde anti-aging product aan op het gekozen deel van het gezicht. Werk daarna de actieve werkstoffen van de crème in de huid met de warmte en vibratie functies van ZEITGARD 2. Voor een betere opname van de actieve ingrediënten zorgt de koude-functie ervoor dat de poriën zich samentrekken, terwijl de vibratie functie de huid stimuleert.

LR Zeitgard Anti-Age Device - Hoe gebruik ik de Zeitgard?

Professionele technologie

ZEITGARD 2 combineert drie welbekende dermatologische procedures in een behandeling. In de eerste stap zorgt een warmtebehandeling van de huid ervoor dat de poriën zich openen. De verzorgingsproducten kunnen daardoor dieper in de huidlagen indringen, in vergelijking met een conventionele gezichtscrème. Daarna worden de poriën door zachte koeling gestimuleerd om opnieuw samen te trekken. Ingewerkte anti-aging producten kunnen niet meer ontsnappen en kunnen nu hun volle potentieel ontplooien. Ter ondersteuning van de warm/koud-behandeling maakt ZEITGARD 2 gebruik van een vibratie-functie, die de actieve ingrediënten dieper in de huid werken en de absorptie van de actieve werkstoffen optimaliseert. De huid krijgt een echte “energie-boost” en ziet er gladder en jonger uit.

Bijzondere voordelen dankzij moderne technologie

 • Anti-aging producten worden diep in de huid gebracht en ontplooien hun volle potentieel van binnenuit
 • Huidlagen worden gestimuleerd door vibratie, waardoor de actieve werkstoffen beter verdeeld worden
 • Huidzwellingen, zoals wallen, kunnen verminderd worden, omdat vochtophopingen worden verwijderd
 • De combinatie van een warm/koud-behandeling en vibratie is een echte energie-boost voor uw huid

Wetenschappelijke bevindingen

“Het ZEITGARD Anti-Age Device kan de huid gladder maken doordat het doordringt tot in het bindweefsel, dat een cruciale rol speelt bij de rimpelvorming in de huid. Wanneer dit weefsel beter en strakker is, gaan kleine rimpels en soms ook mimische rimpels er duidelijk beter uitzien.”

Dr. Werner Voss – Oprichter en hoofd van Dermatest® GmbH, Medical Research Company

LR Zeitgard Anti-Age Device - Wat de expert ervan zegt - Dermatest

Wil ik hebben!

Registreer om deel te nemen aan de challenge

Uw registratie is in orde :-)