Aloë Vera: De keizerin onder de geneeskrachtige planten.

Kijk naar de getuigenissen van deze mensen die vertellen hoe Aloë Vera hen helpt met hun gezondheid.

Zij zijn verlost van:

  • Allergieën: levensmiddelallergie, allergie voor honden en katten, allergie voor pollen
  • Hooikoorts
  • Moeheid, futloosheid
  • Migraine
  • Hoge bloeddruk
  • Gewrichtspijn
  • Huidziekten: eczeem, neurodermitis

Geneeskundigen zeggen dat Aloë Vera het immuunsysteem versterkt en ondersteunend werkt bij veel ziekten. Het verbetert het algemeen welzijn en werkt ontstekingswerend, ontgiftend en verhoogt de weerstand.

Bert Beusen & Michael Peusen, de Aloë Vera-PausIkzelf drink sinds ongeveer 6 à 7 jaar dagelijks mijn portie Aloë Vera, nadat ik deelgenomen had aan een voordracht van Michael Peuser, die in de video te zien is. Hij kon mij zo enorm overtuigen over de positieve eigenschappen van Aloë Vera, dat ik het sindsdien dagelijks drink. Ik ben blij dat ik Michael Peuser ondertussen al meermaal heb mogen ontmoeten.

Aloë Vera heeft mij verlost van hoofdpijn en grijp uiterst zelden nog naar een pijnstiller. Verder merk ik ook dat het je weerstand verhoogt, aangezien je niet meer zo vatbaar bent voor een verkoudheid of de griep. Maar het meest gelukkig ben ik over het feit dat Aloë Vera (in combinatie met Probiotic12 en Rheishi) mij heeft bevrijd van hooikoorts.

Mijn aanbeveling: elke dag een portie Aloë Vera Sivera.

Heeft u ook positieve ervaringen met Aloë Vera? Deel uw bevindingen met ons.

Registreer om deel te nemen aan de challenge

Uw registratie is in orde :-)