Een lekker nieuw geurtje kiezen in een parfumeriezaak? Dat is niet zo eenvoudig. Of je moet van tevoren al weten welke geur je precies wil kopen. Maar meestal word je blootgesteld aan een enorm gamma van allerlei geuren en zie je (in dit geval “ruik je”) het bos door de bomen niet meer. Bij het binnenstappen word je al overdonderd door een mengeling van geuren, zodat je neus eigenlijk niet meer echt in staat is om nog goed te kunnen functioneren. Stel je voor, dat je gewoonweg lekker thuis op de sofa, eventueel met de hulp van je partner of wat vriendinnen, gezellig een nieuwe Eau de Parfum uit kon kiezen. Zou dat niet praktisch zijn? Wel, voortaan kan dat, met de kleinste parfumerie ter wereld: de LR Starbox.

LR Health & Beauty heeft een uitgebreid assortiment aan Eau de Parfums van hoge kwaliteit. Sinds 1985 – al meer dan 30 jaar dus – produceert deze Duitse onderneming hoogwaardige geuren, cosmetica, lichaams- en gelaatsverzorging en voedingssupplementen. Maar nu even terug naar de geuren. Door het hoge aandeel parfumolie houden de geuren enorm lang en intensief. LR creëert exclusieve geuren, zowel voor dames als voor heren, en werken ook samen met internationale bekendheden zoals acteur Bruce Willis, topmodel Karolina Kurkova, de Portugese media- en tv-ster Cristina Fereira en de Duitse modedesigner Guido Maria Kretschmer. Alle geuren worden door middel van staaltjes gepresenteerd in een leuke box.

In de Starbox bevindt zich een brochure met daarin de prijs, wat uitleg en een beschrijving van elke geur. Je vindt er ook voor iedere Eau de Parfum de bijpassende verzorgingsproducten in dezelfde geur. Voor de dames zijn dat de body lotion en de douchegel. Voor de heren zijn dat de after shave en de haar- en lichaamsshampoo. Je kan dus als het ware een volledig verzorgingsset in één geur verkrijgen. Altijd handig, zo’n setjes.

In de brochure staat ook beschreven hoe je je persoonlijke favoriete geur kan kiezen. Je bepaalt met behulp van de beschrijving jouw favoriete parfumrichting. Je kiest, probeert en beoordeelt de geur. Neem bij de beoordeling voldoende tijd, want een parfum komt pas na enkele minuten volledig tot zijn recht.

De parfums voor vrouwen zijn ingedeeld in 4 parfumrichtingen:

  • fris – bloemig – inspirerend
  • bloemig – fruitig – sensueel
  • bloemig – groen – elegant
  • oriëntaals – poederig – verleidelijk

Ook de parfums voor heren zijn ingedeeld in 4 parfumrichtingen:

  • aromatisch – groen – charismatisch
  • houtachtig – groen – elegant
  • fris – maritiem – sportief
  • oriëntaals – kruidig – charmant
LR Starbox

Verder vind je in de brochure ook info over hoe een parfum is opgebouwd, hoe je hem het beste bewaart en waar je hem het beste kan aanbrengen. Maar het allerleukste aan deze box is uiteraard dat je in alle rust en op je eigen tempo de juiste geur voor jou kan kiezen. Dat is iets wat in een parfumerie niet mogelijk is. Met de Starbox haal je als het ware je eigen parfumerie in huis. Leuk, toch?

Kleine tip: test hooguit 2 tot 3 geuren na mekaar. Dan is je neus verzadigd en kan niet meer goed oordelen. De Starbox biedt je de gelegenheid om elke dag één of een paar nieuwe geurtjes te testen, zodat je de Eau de Parfum die het beste bij jou past, kan ontdekken.

Maar het beste moet nog komen. Inclusief bij de Starbox is er een waardebon voor 1 parfum naar keuze. Nadat je dus de ideale geur voor jezelf gekozen hebt via de testers, kan je bij BeMe een flacon van 50 ml gratis bestellen. Jouw favoriete Eau de Parfum, helemaal gratis! Super!

De Starbox is echt een geweldig leuke manier om jouw lievelingsgeur te ontdekken. Je kan alleen op zoektocht gaan, maar je kan ook je partner of je beste vriendin om hulp vragen. Of je kan er ook een keigezellige parfum-avond van maken, samen met al je vriendinnen.

De Starbox is werkelijk een aanrader. Zowel voor jezelf, maar ook bijvoorbeeld als geschenk. Het is absoluut een orginele cadeau-tip.

Veel plezier met testen!

LR Starbox - Fine Perfumary | Eau de Parfum

Wil ik hebben!

Registreer om deel te nemen aan de challenge

Uw registratie is in orde :-)