Gelaatsreiniging van een nieuwe orde. Ontdek het verschil.

Een mooiere huid met één druk op de knop

De innovatieve ZEITGARD reinigingsborstel betekent een ware revolutie voor de klassieke huidreiniging. Hij is efficiënter en zeer zacht voor de huid.

De elektrische borstel en de speciaal ontwikkelde reinigingstextuur zorgen samen voor een fijn ‘net’ dat onzuiverheden oplost, opvangt en verwijdert. Zo is uw huid optimaal voorbereid op de gezichtsverzorging die erop volgt. Uw huid ziet er beter uit, wordt gladder en straalt – zowel bij vrouwen als bij mannen!

De voordelen

 • Zachte, intensieve reiniging van elk huidtype
 • Tot 10 keer efficiënter zonder de huid te belasten
 • Ongeëvenaarde hygiëne dankzij de MICROSILVER-technologie
 • Voor een zuivere en stralende huid

Een nieuwe dimensie in gezichtsreiniging

Een zuivere en stralende huid in een handomdraai dankzij de ZEITGARD reinigingsborstel! De innovatieve elektrische gezichtsreinigingsborstel tilt de gewone reiniging van de huid naar een hoger niveau. Verwijdert make-up en andere onzuiverheden tot 10 keer efficiënter zonder de huid bijkomend te belasten.

Uniek hygiëneconcept

De speciaal voor LR ontwikkelde filamenten van de gebogen borstelkop garanderen tot wel 3 maanden lang een onberispelijke hygiëne dankzij de antibacteriële werking van de werkzame stof Microsilver BG™. Die werkt als een beschermend schild: ze vermindert de hoeveelheid bacteriën op de huid en voorkomt dat ze opnieuw de kop opsteken.

Innovatief principe. Zachte reiniging met power.

De oscillerende borstel maakt het verschil

De unieke borstelfilamenten van de ZEITGARD reinigingsborstel oscilleren (trillen heen en weer) tot 7.000 keer per minuut! De afgeronde borstelhaartjes glijden over de huid en verwijderen vuil op een zachte maar daarom niet minder doeltreffende manier. Voor een zuivere en stralende huid. Ervaar het zelf!

Bevestigd door Dermatest:

 • Intensieve reiniging van de huid dankzij het oscillatieprincipe
 • Afgeronde borstelhaartjes die bijzonder huidvriendelijk zijn
 • Tot 10 keer efficiënter zonder de huid te belasten
 • Ongeëvenaarde hygiëne dankzij de MICROSILVER-technologie

ZEITGARD reinigingssysteem

Een tot in het kleinste detail uitgedacht systeem: De trillende borstelfilamenten verwijderen zelfs de diepste onzuiverheden en de speciaal ontwikkelde textuur van de reinigingsproducten vangt de vuildeeltjes op in een soort van ‘net’. Het resultaat: een zichtbaar betere teint – vandaag én morgen.

Gebruik: slechts 1 minuut per dag

Efficiënte systeemverzorging:
Een zuivere huid in amper 1 minuut

Gebruik het 1 minuut per dag voor een snel zichtbaar resultaat. De ZEITGARD reinigingsborstels en de hoogwaardige ZEITGARD reinigingsproducten vullen elkaar perfect aan.

Zichtbare resultaten

 • Uw huid ziet er beter uit door de verzorgende, intensieve reiniging
 • Ideale voorbereiding op de verzorging die erop volgt (bv. dag- of nachtcrème)
 • Uw huid ziet er gladder uit dankzij de massagefunctie
 • Voor een stralendere en gezondere teint

Een mooiere huid met één druk op de knop

Een zuivere huid in amper 1 minuut?
Bevestigd door Dermatest: de ZEITGARD reinigingsborstel is tot 10 keer efficiënter dan een conventionele reiniging van de huid. Gebruik de reinigingsborstel om het ZEITGARD reinigingsproduct ca. 20 seconden lang in te masseren op elk deel van het gezicht (voorhoofd/neus, elke wang/kin). Uw huid ziet er beter uit, wordt gestimuleerd en kan ook steviger worden bij regelmatig gebruik!

Tot 10 keer efficiënter

Wetenschappelijke studie door het gerenommeerde instituut Dermatest GmbH.

 • Periode van gebruik: 6 weken (eind januari tot begin maart 2015)
 • Aantal personen op wie het product werd getest: 40
 • Gebruikstest volgens ASTM E2180

Voor elk huidtype

De ZEITGARD Classic reinigingsborstel is geschikt voor elk huidtype. Zijn sterkere filamenten met MICROSILVER-technologie zorgen voor een zichtbaar gezuiverde huid. De gemakkelijk schuimende gel met een textuur die specifiek ontwikkeld is voor het reinigingsprogramma, doet de huid werkelijk gerevitaliseerd aanvoelen.

De ZEITGARD Soft reinigingsborstel met zachte filamenten die ook behandeld zijn met MICROSILVER, is uitermate geschikt voor gevoelige huid. De zachte crème is speciaal geformuleerd voor gevoelige huid en vormt de perfecte afsluiter van het reinigingsprogramma.

Wil ik hebben!

Registreer om deel te nemen aan de challenge

Uw registratie is in orde :-)