We kennen veel mensen. Maar we hebben slechts een paar lievelingsmensen. Mensen met wie de tijd voorbij vliegt. Mensen voor wie je door dik en dun gaat. Mensen die je boven alles liefhebt. Kerstmis is een geweldige gelegenheid om het plezier, dat je lievelingsmensen je het hele jaar door geven, terug te geven. Waarmee zou je jouw lievelingspersoon een plezier kunnen doen? Is hij of zij een liefhebber van een lekker geurtje, of een fan van Aloë Vera, of eerder iemand die op de gezondheid let? Vind hier het passende cadeau.

Aloe Vera Fans

De Aloë Vera is omwille van zijn vele actieve ingrediënten een echte alleskunner. Geen wonder dus, als je lievelingspersoon een absolute Aloë Vera fan is. Hier vind je een selectie verzorgingsproducten met Aloë Vera die de harten van Aloë Vera fans sneller laten kloppen.

Gezondheids-bewusten

Iedereen wil zich goed voelen in zijn lichaam. Jouw lievelingspersoon laat dit niet aan het toeval over, maar strekt zich regelmatig uit op de yogamat, zweet in het fitnesscenter en eet gezond. Is dat een goede beschrijving van jouw lievelingspersoon? Vind dan hier het geschikte cadeau.

Parfum-liefhebbers

“Dat is hoe mijn eerste grote liefde ook rook!” Ken je die momenten waarop een geur je herinnert aan een bepaalde persoon of situatie? We slaan geuren op en ze roepen herinneringen op. Daarom houden we van geuren die ons aan positieve ervaringen laten herinneren. Als je op zoek bent naar een nieuw geurmoment voor jouw lievelingspersoon … je vindt het hier.

Wellness-enthousiastelingen

Na een stressvolle dag duikt je lievelingspersoon het liefst in een heet bad. De badkamer wordt een privé-spa en de zorgen verdwijnen met het badwater door de afvoer. Om de spa-ervaring zo ontspannend mogelijk te maken, heb je hulpmiddelen nodig. De beste zijn hier te vinden.

Winter Beauty's

Primer, Baking, Contouring en Blush. Hoewel jij er geen snars van snapt, haalt je lievelingspersoon haar portemonnee al tevoorschijn. Prachtige wimpers, rode lippen om te kussen en een fluweelzachte huid – zo beschrijf je jouw lievelingspersoon. Als je dit jaar scoren wil, kijk dan hier eens.

Echte kerels

Mannen worden niet ouder, maar knapper. Dat zegt men toch, niet? Hoe dan ook – voor onze mannelijke lievelingspersoon geldt dat in elk geval. Desondanks doet een verzorgende crème ook een mannenhuid goed. Een volle baard of fris geschoren, hier vind je iets voor je “echte kerel”.

Registreer om deel te nemen aan de challenge

Uw registratie is in orde :-)