Algemene voorwaarden – Webshop BeMe

Alle producten die door BeMe in deze webwinkel aangeboden worden, zijn zo volledig mogelijk en te goeder trouw beschreven. De aanbiedingen en de prijzen zijn geldig op de dag wanneer ze op onze website aangeboden worden. De aangegeven prijzen zijn inclusief BTW.

§ 1 Toepasselijkheid
Deze Algemende Verkoopsvoorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van BeMe via deze webwinkel.

§ 2 Totstandkoming overeenkomst
Door te klikken op de bestelknop is de koper aan zijn bestelling gebonden en verklaart hierdoor met de inhoud van de bestelling in te stemmen. De overeenkomst komt tot stand op het moment waarop BeMe de bevestiging van de bestelling verzendt. Deze bevestiging ontvangt de koper via e-mail kort nadat hij op de bestelknop geklikt heeft.

§ 3 Informatieplicht
De koper staat in voor de juistheid en de volledigheid van en is verantwoordelijk voor de persoonlijke gegevens die hij BeMe verstrekt heeft.
BeMe stuurt de koper onmiddellijk na het plaatsen van de bestelling een e-mail met daarin de bevestiging van de bestelling naar het door de koper aangegeven e-mailadres.

§ 4 Uw recht de bestelling terug te sturen binnen 14 dagen na ontvangst
De Belgische wet op de handelspraktijken en de informatie en de bescherming van de consument van 14 juli 1991, laat de aankoper toe binnen de 14 dagen na ontvangst van het product de verkoper te informeren dat hij/zij van de verkoop afziet (info@beme.be). De goederen dienen (ongeopend) te volgen binnen een aanvaardbare termijn na deze kennisgeving (bijv. 3 werkdagen).
Indien de koper een artikel wenst terug te sturen omdat hij van mening veranderde, kan hij dit doen binnen de 14 dagen die volgen op de ontvangst. BeMe zal uw artikel terugbetalen zodra BeMe het geretourneerde artikel ontvangt. De koper zal de verzendkosten betalen om het artikel terug te sturen.
Indien het artikel dat de koper ontvangt niet het artikel was dat hij bestelde, of indien het beschadigd aankomt, stuurt hij het dan terug binnen de 14 dagen die volgen op de ontvangst. BeMe zal het artikel terugbetalen en de verzendkosten vergoeden bij ontvangst van het door de koper geretourneerde artikel. Enkel de verzendkosten voor het terugsturen via gewone post worden vergoed.
BeMe kan geretourneerde artikelen weigeren of niet terugbetalen wanneer de artikelen door de klant beschadigd werden.

§ 5 Levering
De plaats van levering is deze die de koper aangaf op de bestelling. BeMe doet zijn uiterste best om ervoor te zorgen dat de koper het bestelde artikel/de bestelde artikelen zo snel mogelijk na betaling ontvangt. Bij levering uit voorraad is de levertijd 2 tot 3 werkdagen. Indien een product nabesteld dient te worden, is de levertijd 1 tot 2 weken. In uitzonderlijke gevallen is de maximale levertijd 30 dagen na ontvangst van de betaling. Indien de levertijd langer is dan 30 dagen, heeft de koper het recht de overeenkomst zonder opgave te annuleren.
Indien artikelen onverhoopt niet leverbaar zijn, zal dit per e-mail medegedeeld worden. De koper heeft de mogelijkheid om de bestelling te annuleren, of vervangende artikelen te bestellen voor het gelijke orderbedrag, of te wachten totdat het gewenste artikel terug leverbaar is.

§ 6 Betaling
De aanbiedingen en de prijzen van de artikelen zijn geldig op de dag wanneer ze op onze website aangeboden worden. De aangegeven prijzen zijn inclusief BTW.
Na een bestelling ontvangt u direct een bevestiging per e-mail met daarin de totale kosten (inclusief verzend- en verpakkingskosten) vermeld. Betaling is online mogelijk via:

 • PayPal
 • Bancontact/MisterCash
 • Belfius
 • ING HomePay
 • KBC
 • MasterCard
 • Visa
 • Maestro
 • Sofort Banking
 • iDeal

§ 7 Verzend- en verpakkingskosten
Verzend- en verpakkingskosten brengt BeMe slechts eenmaal per bestelling in rekening. Ook als een bestelling niet in één keer bezorgd wordt.
Verzend- en verpakkingskosten worden als volgt in rekening gebracht:

 • Bij een bestelling minder dan € 100,00 binnen België: € 7,00
 • Bij een bestelling minder dan € 100,00 binnen Nederland: € 8,00
 • Bij een bestelling minder dan € 100,00 binnen alle overige landen buiten België: € 8,00
 • Bij een bestelling vanaf € 100,00: gratis verzending en verpakking

§ 8 Eigendomsvoorbehoud
De geleverde artikelen blijven eigendom van BeMe tot aan het moment van volledige betaling van het verschuldigd bedrag.

§ 9 Afwijzen van verantwoordelijkheid en beperking van aansprakelijkheid
BeMe kan niet waarborgen dat zijn website ononderbroken of foutloos zal functioneren. BeMe geeft geen waarborgen m.b.t. de resultaten die zouden kunnen bekomen worden bij het gebruik van de website.
Deze site wordt door BeMe ter beschikking gesteld op een “as is” en “as available” basis. BeMe legt geen verklaringen af of geeft geen enkele waarborg, duidelijk of impliciet, in verband met het functioneren van de site, de informatie, de inhoud, de materialen, of de producten die in deze site worden voorgesteld.
BeMe kan niet aansprakelijk gesteld worden voor (druk)fouten die in zijn aanbiedingen voorkomen. BeMe kan niet aansprakelijk gesteld worden voor schade die zou voortkomen uit het niet voorradig zijn van een product. Alle aanbiedingen van BeMe zijn vrijblijvend en geldig zolang de voorraad strekt. BeMe behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om de prijzen te wijzigen.
In zoverre de wet dit toestaat, wijst BeMe elke waarborg af, duidelijk of impliciet, omvattend maar niet beperkt tot impliciete waarborgen van verkoopbaarheid en geschiktheid voor een bepaald doel.
BeMe zal niet aansprakelijk gesteld worden voor om het even welke schade voortkomend uit het gebruik van zijn website, omvattend maar niet beperkt tot rechtstreekse, resulterende of onrechtstreekse schade.

§ 10 Privacy
Alle persoonsgegevens worden bij BeMe opgeslagen en uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van de bestelling. De persoonsgegevens zullen nimmer aan derden ter beschikking worden gesteld, mits noodzakelijk voor betalingstransacties en bezorging van de bestelling.

§ 11 Toepasselijke wetgeving
De Belgische wet is van toepassing.

§ 12 Contact
BeMe VOF
Zaakvoerder: Bert Beusen
Kloosterstraat 3 bus 6
3930 Hamont-Achel
België
Ondernemingsnr.:  BE 0666.741.871
Tel.: 0032 488 140 143
E-mail: info@beme.be

Registreer om deel te nemen aan de challenge

Uw registratie is in orde :-)