LR LIFETAKT Aloe Vera Drinking Gel Traditional Honey

Health

LR Lifetakt

Jouw leven. Jouw ritme. Jouw welzijn.

Daily Essentials

Voedingsstoffen voor elke dag

Gevulde dagen – lege voorraad aan voedingsstoffen? Je hebt een druk leven en je slaagt er niet altijd in om gezond te eten. Vooral als je geen tijd hebt om vers te koken. Met LR LIFETAKT Daily Essentials worden jij en je gezin elke dag opnieuw op een eenvoudige manier voorzien van alle belangrijke voedingsstoffen, die het lichaam nodig heeft om goed te kunnen blijven functioneren.

Mental Power

Hoge prestatie in elke situatie

Uitdagend leven – intensieve levensstijl? Blijf permanent efficiënt! Of het nu gaat om je studie, je werk of je gezinsleven – LR LIFETAKT Mental Power geeft je de kracht en de beheersing om rustig en ontspannen met stressvolle situaties om te gaan. Uitdagingen maken deel uit van je leven – zowel op zakelijk als op persoonlijk vlak. Je bent zelf veeleisend en men eist veel van jou. Dat leidt vaak tot stress. LR LIFETAKT Mental Power biedt de oplossing voor jou door de negatieve effecten van stress te neutraliseren en door je nieuwe energie te geven. Meer kracht, meer focus, meer prestatie, meer uithouding.

Vital Care

Pure vitaliteit op elke leeftijd

Je hebt nog veel plannen? Je hebt geen zin om het rustiger aan te doen? Het leven heeft nog veel voor je in petto en je wil de volle 100 % geven. Wat je plannen ook zijn, zet ze met een gerust hart om in realiteit. LR LIFETAKT Vital Care heeft de oplossing voor je om fit en vitaal in het leven te staan. Het bevordert je kracht, je levenslust en energie. Met een goede gezondheid en een goede fysiek kan je genieten van alles wat het leven je te bieden heeft.

Seasonal Support

Ondersteuning in elk seizoen

Klaar voor weer en wind? Je bent vaak onderweg? Je komt veel onder de mensen? In overvolle openbare vervoersmiddelen, op school en op het werk krioelt het van de ziekteverwekkers. Wisselvallige weersomstandigheden, regen, kou, verwarming, airco’s – elk seizoen is een uitdaging voor je lichaam. Hoe mooi lente, zomer, herfst en winter ook kunnen zijn, het is voor je gezondheid belangrijk dat je je lichaam goed verzorgt. LR LIFETAKT Seasonal Support ondersteunt je welzijn. Zo kan je ten volle genieten van elk seizoen.

Body Mission

Stap voor stap naar jouw gewenste gewicht

Je wil je weer goed voelen in je lichaam? Een paar kilo’s of iets meer dan een paar kilo’s kwijtraken? De LR LIFETAKT Body Mission begeleid je stap voor stap op weg naar jouw persoonlijk gewenste gewicht. Je dagelijks pluspunt voor een nieuw, aantrekkelijk lichaamsgevoel.

Pro Activity

Bewegingsvrijheid in elke situatie

Je wil elke dag in beweging blijven? Beweging betekent vrijheid. De mogelijkheid alles te kunnen doen wat je wil. Sporten, fietsen, wandelen, met de kinderen of kleinkinderen spelen, boodschappen via de trap naar boven dragen … bewegen zonder pijn in spieren of gewrichten. Je wil dat je lichaam de dagelijkse uitdagingen aankan en het ritme kan bijhouden. Daarbij ondersteunt LR LIFETAKT Pro Activity. Zodat je zo actief door het leven gaat als je zelf wil, je beweeglijkheid behoudt en bevordert.

True Beauty

Jeugdige schoonheid van kop tot teen

Wil je jong en mooi zijn? Zonder iets te hoeven verbergen? Wat je leeftijd ook is? Je bent niet de enige met die wens. Een natuurlijke en gezonde uitstraling is het schoonheidsideaal nummer één.

LR LIFETAKT

Registreer om deel te nemen aan de challenge

Uw registratie is in orde :-)