LR ZEITGARD Cleansing Brush Device

 SKIN 

LR Zeitgard PRO

Jouw beauty-studio thuis

LR ZEITGARD Racine Daily Care

Zeitgard Pro Device

1 apparaat – 4 toepassingen

Geniet van professionele beauty-salonbehandelingen in je eigen huis: een innovatief, high-tech apparaat met vier verschillende toepassingen voor een effectieve reiniging en verzorging van gezicht en lichaam.

Gelaatsreiniging

Zachte reiniging met sterke werking

Zachte en tegelijkertijd poriëndiepe gezichtsreiniging. Twee zeer doeltreffende producten vullen de professionele reiniging aan met het nieuwe ZEITGARD Pro Device. Voor een schone huid, alsof je net uit het schoonheidssalon komt.

LR ZEITGARD Racine Daily Care
LR ZEITGARD Racine Daily Care

Dagelijkse Gelaatsverzorging

Voor een duurzaam anti-age effect

Dagelijkse gezichtsverzorging voor dames en heren met effectieve verzorgingsformules. In combinatie met het ZEITGARD Pro Device wordt het effect van de hoogwaardige verzorgingsproducten merkbaar versterkt.

Speciale Gelaatsverzorging

Extra verzorging voor specifieke behoeften

Al naargelang je persoonlijke wensen bieden de producten uit de LR ZEITGARD Special Care lijn de individuele verzorging die je nodig acht. Hieronder valt bijvoorbeeld de doelgerichte verzorging tegen mimische rimpels, een intensieve energiekick voor het gelaat, regeneratie tijdens de nachtrust en bescherming tegen blauw licht van o.a. smartphones en laptops.

LR ZEITGARD Racine Daily Care
LR ZEITGARD Racine Daily Care

Make-up Beauties

Voor tijdloze schoonheid

De hoogwaardige LR ZEITGARD Beauties accentueren je natuurlijke schoonheid. Het groei-activerende wimperserum en de fantastische mascara zorgen voor een stralend uiterlijk.

Lichaamsverzorging

Slimme ondersteuning voor strakkere huid

De ultrageluidsmassage met de Body Skincare Tool geeft je lichaam een stevigere en gelijkmatigere huidtextuur. Bij dagelijks gebruik zorgt het voor steviger bindweefsel en minder sinaasappelhuid.

LR ZEITGARD Racine Daily Care
Daily Essentials Basisoplossing

LR ZEITGARD PRO

Jouw beauty-studio voor thuis

Met het LR ZEITGARD Anti-Age Management concept kan je heel eenvoudig de jeugdige uitstraling van je gelaatshuid behouden. Het innovatieve totaalconcept omvat professionele behandelingen, die je voordien enkel in beautysalons kon ervaren. Nu kan dit ook gewoon thuis.

Een poriëndiepe reiniging met één druk op de knop, een intensieve cavitatiepeeling met ultrasone technologie, een effectieve Anti-Age behandeling met duurzaam effect, en een verstevigende lichaamsmassage met zichtbare en voelbare resultaten.

LR ZEITGARD biedt je met nieuwe slimme technologie een tijdloos mooiere huid, die er langdurig jong en fris uitziet. Ga voor optimaal resultaat en draai de klok terug. Neem je schoonheid in eigen handen en stop de tijd!

LR ZEITGARD

EFFECTIEF

INNOVATIEF

PROFESSIONEEL

Registreer om deel te nemen aan de challenge

Uw registratie is in orde :-)