LR Aloe Vera After Sun

Aloe

Sun Care

Voor een gezonde huid die tegen de zon beschermd is

Sun Care

Voor een gezonde huid die tegen de zon beschermd is

LR ALOE VIA Zonnebescherming – Elk huidtype heeft nood aan een andere zonnecrème. Van gevoelige tot voorgebruinde huid – de LR ALOE VIA Zonneproducten bieden bescherming tegen zonnebrand voor het hele gezin. Aloë Vera hydrateert, verzorgt, kalmeert en regenereert de vermoeide huid en heeft bovendien een verkoelende werking.

GENIET ZONDER ZORGEN VAN DE ZON!

uv A & uv B

Naast het zichtbare licht straalt de zon ook ultraviolette straling naar de aarde die voor mensen onzichtbaar is. Deze straling kan bij een te hoge dosering negatieve gevolgen hebben voor de huid. Daarom moeten wij ons bij het zonnebaden ook tegen deze straling beschermen.

Uv A-stralen worden vooral in verband gebracht met het ouder worden van de huid. Uv B-stralen staan bekend als de hoofdoorzaak van zonnebrand.

De intensiteit van de zoninstraling (= uv-index) hangt af van verschillende factoren, zoals seizoen, tijdstip van de dag, breedtegraad, hoogte, bodemreflectie en weersomstandigheden, die telkens via het internet bij de weerdiensten kunnen opgevraagd worden.

SPF: Sun Protection Factor

Op elk zonneproduct staat een SPF-waarde vermeldt. Dat is de waarde van de beschermingsfactor. Deze geeft aan HOE LANG je huid beschermd is tegen de uv B-stralen vooraleer de huid verbrandt in vergelijking met de duur vooraleer je verbrandt zonder zonnebescherming.

Een voorbeeld: Als je zonder product na 10 minuten al verbrandt, dan zal je met een SPF 20 theoretisch 20 keer langer in de zon mogen liggen vooraleer je verbrandt. Dit maakt: SPF 20 x 10 minuten (verbrandingstijd van de huid) = 200 minuten vooraleer je verbrandt na het aanbrengen van het zonneproduct met SPF 20.

ENJOY THE SUN

Registreer om deel te nemen aan de challenge

Uw registratie is in orde :-)