LR ZEITGARD Cleansing Brush Device

Face

Speciale Gelaatsverzorging

Extra verzorging voor specifieke behoeften

LR ZEITGARD Racine Daily Care

Speciale Gelaatsverzorging

Extra verzorging voor specifieke behoeften

Al naargelang je persoonlijke wensen bieden de producten uit de LR ZEITGARD Special Care lijn de individuele verzorging die je nodig acht. Hieronder valt bijvoorbeeld de doelgerichte verzorging tegen mimische rimpels, een intensieve energiekick voor het gelaat, regeneratie tijdens de nachtrust en bescherming tegen blauw licht van o.a. smartphones en laptops.

LR Zeitgard PRO
Special Care

LR ZEITGARD Sleeping Mask Special Care

Blue Light Defender

Het slimme serum tegen blauw licht

Blauw licht, afkomstig van smartphones, tablets, laptops en andere beeldschermen, doet de huid vroegtijdig verouderen. De blauwe lichtstralen dringen diep door tot in de onderste huidlagen en veroorzaken daar oxidatieve stress en beschadigen de huidcellen. Ouderdomsverschijnselen zoals rimpels en slappe huid worden duidelijk vroeger zichtbaar. De innovatieve Blue Light Defender tegen Digital Aging beschermt je huid actief en preventief tegen de negatieve effecten van blauw licht.

Stop Digital Aging – voor hem en haar

LR ZEITGARD Power Lift Special Care

Power Lift

Intensieve energiekick voor het gelaat

De gemakkelijke gelaatsverzorging helpt vooral vermoeide, gespannen en energie-behoeftige huid met een perfecte verfrissingskick – ook tussendoor de ideale en snelle oplossing! De combinatie van Reductine®, hyaluronzuur, algenextract en een stimulerende mix van zeven kruiden zorgt voor de perfecte hydratatie van de huid. Power Lift vitaliseert en verstevigt het gelaat van zowel mannen als vrouwen – doorheen de hele dag.

Een frisse energieboost – voor hem en haar

LR ZEITGARD Sleeping Mask Special Care

Sleeping Mask

Regeneratie tijdens de nachtrust

Het rijke masker zorgt met haar hooggeconcentreerd complex van werkzame stoffen – waaronder Ultra Filling Spheres™, jojobaolie en Schisandrabessen – voor intensieve hydratatie, natuurlijke regeneratie en een langdurig anti-age-effect. De huid ontspant zich namelijk vooral ’s nachts en staat dan het beste open voor het opnemen van belangrijke actieve stoffen. De energierijke en zeer effectieve verzorgingsformule van Sleeping Mask laat je huid ‘s morgens zijdezacht aanvoelen en je gelaat ziet er glad en stralend fris uit.

Slaap je mooi – voor hem en haar

LR ZEITGARD Serox Special Care

Serox

Doelgerichte verzorging tegen mimische rimpels

Hoogwerkzame inhoudsstoffen bieden je gelaatshuid meer elasticiteit, maken de huid strakker en gaan volumeverlies tegen. Serox reduceert doelgericht kleine mimische rimpels rond de ogen, op het voorhoofd en rond de neus. De exclusieve en perfecte combinatie van actieve stoffen – waaronder hyaluronzuur en Ultra Filling Spheres™ – helpt de rimpeldiepte duidelijk zichtbaar te verminderen.

Ultieme anti-rimpel-sensatie – voor hem en haar

LR ZEITGARD Racine Daily Care

Racine

Effectieve basisverzorging. Een frisse, levendige teint. Voor beginners.

LR ZEITGARD Nano Gold Daily Care

Nano Gold

Rijke verzorging tegen huidveroudering. Mijn eerste anti-age-verzorging. Voor 30+.

LR ZEITGARD Beauty Diamonds Daily Care

Beauty Diamonds

Luxe verzorging voor de rijpe, veeleisende huid. Een zichtbaar strakkere huid. Voor 40+.

LR ZEITGARD Platinum Daily Care

Platinum

Exclusieve verzorging voor de mannenhuid. Een perfecte uitstaling. Voor mannen.

Registreer om deel te nemen aan de challenge

Uw registratie is in orde :-)