LR SOUL of NATURE Lavender Oil

AROMA

LR Soul of Nature

Voel de ziel van de natuur

LR SOUL of NATURE Etherische olie

Etherische olie

Efficiënte stemmingsbooster

Essentiële oliën: Thuis in de natuur, gewonnen uit de ziel van de plant. Het zijn sterk geconcentreerde, plantaardige essences die zich al eeuwenlang bewijzen als ware stemmingsverbeteraars, dankzij hun natuurzuivere, aromatische en doeltreffende eigenschappen. Elke druppel olie bevat de geconcentreerde kracht van de ziel van de natuur, die onze menselijke ziel kan raken. Alleen al door hun intens geurende werking kunnen essentiële oliën ons humeur onmiddellijk doen opfleuren en onze zintuigen direct laten ontspannen.

Aroma Mood Worlds

Aroma-wellness voor je ziel

Elke aroma-wellness-wereld nodigt je uit op een heel bijzondere, sfeervolle geurreis. Perfect op elkaar afgestemde geurcomposities op basis van de beste ingrediënten bevorderen je welzijn. De nadruk van de werelden ligt op de aromatische mengsels van essentiële oliën. Verwennende huidverzorgingsproducten zoals douchegel, lichaamscrème en de praktische roller voor onderweg vullen de geurige verzorgingservaring van elke individuele sfeerwereld aan.

LR SOUL of NATURE Aroma Mood Worlds
LR SOUL of NATURE Body & Soul

Body & Soul

maak er een ritueel van

Of het nu gaat om een verfrissende douche, gevolgd door een voedende bodycrème, of om de gezellige sfeer in huis die gecreëerd wordt door een kamerspray of door geurige essentiële oliemengsels – rituelen stellen ons in staat even stil te staan, oases van rust en time-out te vinden.

Ze creëren me-time momenten van geluk. Ze helpen ons te ontspannen en onze batterijen op te laden. Maar er een ritueel van en begin de dag vol inspirerende levensvreugde. 

Geurverspreider

Voor het parfumeren van kamers

Elk van de enkelvoudige essentiële oliën en elk van de essentiële oliemengsels heeft een positief effect op je welzijn. Kies welke geur aan jouw behoeften voldoet. Laat de aroma’s van LR SOUL of NATURE hun volle effect in huis ontplooien met behulp van onze diffuser.

LR SOUL of NATURE Body & Soul

LR SOUL of NATURE

Aroma-Wellness voor je ziel

LR SOUL of NATURE. Een geschenk van de ziel van de natuur aan de ziel van de mens. 100 % natuurlijke etherische oliën ontvouwen hun geur om jouw emotionele verlangens en behoeften te vervullen, je welzijn te vergroten en je ziel te laten openbloeien. Haal diep adem en laat de geur van de oliën je humeur positief beïnvloeden. Bepaal individueel in het hier en nu hoe je je wilt voelen. Ervaar het zelf en voel de ziel van de natuur; the Soul of Nature.

LR Aloe Via Aloe Vera Percent

Hoogste kwaliteit: 100 % natuurlijke etherische oliën

LR Aloe Via Aloe Vera Bio Extracten

Meer dan 95 % natuurlijke ingrediënten in de verzorgingsproducten

LR Aloe Via Aloe Vera zonder parabenen

Flesjes en potjes gemaakt van gerecycleerde kunststof (rPET)

LR Aloe Via Aloe Vera IASC International Aloe Science Council

Etherische oliën en oliemengsels in glazen flesjes met gerecycled glas

Registreer om deel te nemen aan de challenge

Uw registratie is in orde :-)