LR LIFETAKT Aloe Vera Drinking Gel Traditional Honey

Health

Seasonal Support

Ondersteuning in elk seizoen

Seasonal Support

Ondersteuning in elk seizoen

Klaar voor weer en wind? Je bent vaak onderweg? Je komt veel onder de mensen? In overvolle openbare vervoersmiddelen, op school en op het werk krioelt het van de ziekteverwekkers. Wisselvallige weersomstandigheden, regen, kou, verwarming, airco’s – elk seizoen is een uitdaging voor je lichaam. Hoe mooi lente, zomer, herfst en winter ook kunnen zijn, het is voor je gezondheid belangrijk dat je je lichaam goed verzorgt. LR LIFETAKT Seasonal Support ondersteunt je welzijn. Zo kan je ten volle genieten van elk seizoen.

Seasonal Support Basisoplossing

Basisoplossing

Immuunsysteem & Weerstand

De combinatie van Aloe Vera Drinking Gel Immune Plus en Colostrum ondersteunt je immuunsysteem en draagt bij aan je algemeen welzijn. De hoge dosis vitamine C verhogen je weerstand.

Jouw dagelijkse extra aan ondersteuning in elk seizoen.

Individuele aanvullende producten

Je lichaamseigen immuunsysteem werkt ononderbroken. LR LIFETAKT Seasonal Support ondersteunt je weerstand met de juiste producten die zijn afgestemd op jouw individuele behoeften. Schommelende temperaturen, het wisselen van de seizoenen of de eerste graspollen in de lucht bezorgen je lichaam stress. Vitamine C in de Cistus Incanus capsules ondersteunen je immuunsysteem. De Cistus Incanus thee, Colostrum en Pro 12 zorgen voor je algemeen welzijn. Geef bacteriële of virale infecties geen schijn van kans.
LR LIFETAKT Cistus Incanus Capsules

Kracht van de natuur nodig?

Dit met vitamine C en zink verrijkte, plantaardige, natuurlijke product levert een waardevolle bijdrage aan je weerstand. Met Cistus Incanus ga je de eerste symptomen van verkoudheid of griep te lijf, waardoor je verhindert dat je je ellendig en ziek gaat voelen. Virale infecties hebben geen schijn van kans. Versterk je immuunsysteem met de kracht van de natuur!

LR LIFETAKT Cistus Incanus Tea | Thee

Je weerstand versterken?

Cistus Incanus Thee bestaat uit 95 % Cistus Incanus bladeren en 5 % verfrissende munt. Deze thee wordt al eeuwenlang gebruikt en houdt verkoudheden en grieptoestanden op afstand. Door het drinken van deze thee maken virale infecties voortaan geen schijn van kans meer. Verwarm jezelf van binnenuit met natuurlijke power!

LR LIFETAKT Colostrum Liquid

Voorbereid in geval van nood?

Colostrum of biest is de eerste moedermelk van de koe die onmiddellijk wordt aangemaakt na het kalven. Deze melk bevat alles wat het pasgeboren kalfje nodig heeft om te overleven. Voor dit natuurlijk product wordt enkel overtollige biest gebruikt. Colostrum geeft ook het immuunsysteem van de mens een boost en biedt snelle en efficiënte hulp bij ziekteaanvallen.

LR LIFETAKT Pro 12 Capsules | Probiotic Probiotica

Kwaaltjes voorkomen?

Met 1 miljard probiotische bacteriën per capsule uit 12 verschillende bacterieculturen beschermt Pro 12 je tijdens elk seizoen. Probiotica zorgen voor een gezonde darmflora en een goed functionerend immuunsysteem. En dat heeft een grote invloed op jouw welbevinden. Beter voorkomen dan genezen. Voel je goed het hele jaar door!

Expert Tips

Ga naar buiten in de frisse lucht! Dat doet je goed. Combineer dit met gezonde voeding, regelmatige beweging en een evenwichtige levensstijl en je immuunsysteem is heel het jaar door in alle situaties goed beschermd. Of je nu naar buiten gaat, in ruimtes komt met airco, of op plaatsen waar veel mensen zijn of komen – je bent ertegen bestand.

Voeding

Er zit zoveel kracht in de natuur. Planten en kruiden stimuleren je immuunsysteem.

Start de dag met een warm ontbijt. Havermout, geraspte kokosnoot, 1 à 2 stukken fruit en een beetje kaneel of vanille erbij. Dat zorgt voor bescherming en geeft energie de hele dag door.

Vers geperst fruit- en groentesap combineren plantaardige immuunkracht en vloeistof.

Als je verkouden bent, is kippensoep nog steeds de beste remedie. Een lekkere, warme kippensoep met gekookt vlees en knolgroenten geeft kracht en energie.

Oma’s wondermiddel tegen verkoudheden en grieptoestanden: heet citroenwater. Was de citroen, snijd ze in schijfjes (met schil erbij), doe de schijfjes in een theepot, giet er kokend water over, doe er wat honing en cistus incanus thee bij. Even laten trekken en klaar is je immuniteitsdrank.

Lifestyle

Minder stress en meer slaap zijn belangrijk voor een goed functionerend immuunsysteem.

Zorg voor voldoende rust en slaap. Van zodra je merkt dat er een verkoudheid op komst is, doe het wat rustiger aan en ga vroeger naar bed.

Neem een warm voetbad voor het slapengaan. Het kalmeert en bevordert de doorbloeding.

Zorg voor frisse lucht in huis. Ventileer je slaapkamer, de woning of je werkruimte meermaals kort per dag, zodat infectieuze micro-organismen minder kans krijgen om zich binnenshuis te verspreiden.

Lachen doet goed! Kijk naar een comedyreeks op tv. Lach samen met vrienden. Lachen is leuk en het ontspant.

Ga naar de sauna. Het maakt je afweersysteem sterker en het werkt ontspannend.

Beweging

Om fit te zijn en fit te blijven, is beweging van groot belang. En bewegen hoeft niet lang te duren.

Maak een wandeling van 5 à 10 minuten in de frisse lucht. Adem daarbij diep in en uit door de neus. Dieper ademen zorgt voor meer zuurstof in de cellen, een betere doorbloeding van de organen en het versterkt je weerstand.

Neem vaker de fiets om naar de bakker, de slager, de bank of de supermarkt te gaan. Regelmatig wandelen of zwemmen is goed voor je immuunsysteem en het houd je bovendien fit.

Blijf niet te lang in dezelfde houding zitten. Sta vaker op, rek jezelf uit en zet enkele stappen. Bewegen is het geheim om fit te blijven.

Bij een verkoudheid is het echter eerder aan te raden beweging te vermijden en voldoende te rusten.

Registreer om deel te nemen aan de challenge

Uw registratie is in orde :-)