LR LIFETAKT – Seasonal Support – Ondersteuning in elk seizoen

LR LIFETAKT FiguActive Weight Control Shake Aarbei Banaan FiguActiv Maaltijdshake

Aloe Vera Drinking Gel

TRADITIONAL HONEY
Aloë Vera Drinking Gel Honing
€ 31,49
LR LIFETAKT FiguActive Weight Control Shake Vanille FiguActiv Maaltijdshake

Aloe Vera Drinking Gel Set

TRADITIONAL HONEY
Aloë Vera Drinking Gel Honing
3 flessen per set
€ 86,99
LR LIFETAKT FiguActive Weight Control Shake Latte Macchiato FiguActiv Maaltijdshake

Colostrum

Colostrum capsules
€ 57,99
LR LIFETAKT FiguActive Weight Control Flakes Crunchy Cranberry FiguActiv Maaltijdvervanger Muesli Müesli

Seasonal Support Set

Ondersteuning in elk seizoen
Set voor 1 maand
€ 152,46
€ 136,99

Ondersteuning in elk seizoen

Klaar voor weer en wind? Je bent vaak onderweg? Je komt veel onder de mensen? In overvolle openbare vervoersmiddelen, op school en op het werk krioelt het van de ziekteverwekkers. Wisselvallige weersomstandigheden, regen, kou, verwarming, airco’s – elk seizoen is een uitdaging voor je lichaam. Hoe mooi lente, zomer, herfst en winter ook kunnen zijn, het is voor je gezondheid belangrijk dat je je lichaam goed verzorgt. LR LIFETAKT Seasonal Support ondersteunt je welzijn. Zo kan je ten volle genieten van elk seizoen.

Basisoplossing

Ondersteuning in elk seizoen

De combinatie van Aloe Vera Drinking Gel Traditionel Honey en Colostrum ondersteunt je immuunsysteem en draagt bij aan je algemeen welzijn. De hoge dosis vitamine C en de vele andere waardevolle stoffen in het Aloë Vera sap verhogen je weerstand – Jouw dagelijks pluspunt aan ondersteuning voor elk seizoen.

De Seasonal Support producten zijn ook verkrijgbaar in een gunstig set – precies voldoende voor één maand.

Individueel aanvullende producten

Perfect voorbereid in geval van nood?

Colostrum Liquid

Colostrum of biest is de eerste moedermelk van de koe die onmiddellijk wordt aangemaakt na het kalven. Deze melk bevat alles wat het pasgeboren kalfje nodig heeft om te overleven. Voor dit natuurlijk product wordt enkel overtollige biest gebruikt. Colostrum geeft ook het immuunsysteem van de mens een boost en biedt snelle en efficiënte hulp bij ziekteaanvallen.

Steun van de natuur?

Cistus Incanus

Dit met vitamine C en zink verrijkte, plantaardige, natuurlijke product levert een waardevolle bijdrage aan je weerstand. Met Cistus Incanus ga je de eerste symptomen van verkoudheid of griep te lijf, waardoor je verhindert dat je je ellendig en ziek gaat voelen. Virale infecties hebben geen schijn van kans. Versterk je immuunsysteem met de kracht van de natuur!

Behoefte aan heilzame warmte?

Cistus Incanus Thee

Cistus Incanus Thee bestaat uit 95 % Cistus Incanus bladeren en 5 % verfrissende munt. Deze thee wordt al eeuwenlang gebruikt en houdt verkoudheden en grieptoestanden op afstand. Door het drinken van deze thee maken virale infecties voortaan geen schijn van kans meer. Verwarm jezelf van binnenuit met natuurlijke power!

Duurzame preventie?

Pro 12

Met 1 miljard probiotische bacteriën per capsule uit 12 verschillende bacterieculturen beschermt Pro 12 je tijdens elk seizoen. Probiotica zorgen voor een gezonde darmflora en een goed functionerend immuunsysteem. En dat heeft een grote invloed op jouw welbevinden. Beter voorkomen dan genezen. Voel je goed het hele jaar door!

Tips van de expert

Voeding

Start de dag met een warm ontbijt. Havermout, geraspte kokosnoot, 1 à 2 stukken fruit en een beetje kaneel, vanille of kruidnagel erbij. Dat zorgt voor bescherming en geeft energie de hele dag door. Vers geperst fruit- en groentesap combineren plantaardige immuunkracht en vloeistof.

Koudwatervissen, zoals makreel, zalm en haring geven waardevol vitamine D. Vooral in de winter is dit essentieel voor een goed functionerend immuunsysteem.

Als je verkouden bent, is kippensoep nog steeds de beste remedie. Een lekkere, warme kippensoep met gekookt vlees en knolgroenten geeft kracht en energie.

Oma’s wondermiddel tegen verkoudheden en grieptoestanden: heet citroenwater. Was de citroen, snijd ze in schijfjes (met schil erbij), doe de schijfjes in een theepot, giet er kokend water over, doe er wat honing en cistus incanus thee bij. Even laten trekken en klaar is je immuniteitsdrank.

Levensstijl

Lachen doet goed! Kijk naar een comedyreeks op tv. Lach samen met vrienden. Lachen is leuk en het ontspant.

Ga naar de sauna. Het maakt je afweersysteem sterker en het werkt ontspannend.

Neem een warm voetbad voor het slapengaan. Het kalmeert en bevordert de doorbloeding.

Zorg voor voldoende rust en slaap. Van zodra je merkt dat er een verkoudheid op komst is, doe het wat rustiger aan en ga vroeger naar bed.

Als je verkouden bent, zorg voor frisse lucht in huis. Ventileer je slaapkamer, de woning of je werkruimte meermaals kort per dag, zodat infectieuze micro-organismen minder kans krijgen om zich binnenshuis te verspreiden.

Beweging

Blijf steeds in beweging! Neem vaker de fiets om naar de bakker, de slager, de bank of de supermarkt te gaan. Regelmatig wandelen of zwemmen is goed voor je immuunsysteem en het houd je bovendien fit.

Blijf niet te lang in dezelfde houding zitten. Sta vaker op, rek jezelf uit en zet enkele stappen. Beweging is het geheim om fit te blijven.

Maak een wandeling van 5 à 10 minuten in de frisse lucht. Adem daarbij diep in en uit door de neus. Dieper ademen zorgt voor meer zuurstof in de cellen, een betere doorbloeding van de organen en het versterkt je weerstand.

Bij een verkoudheid is het echter eerder aan te raden beweging te vermijden en voldoende te rusten.

Tip

Ga naar buiten in de frisse lucht! Dat doet je goed. Combineer dit met gezonde voeding, regelmatige beweging en een evenwichtige levensstijl en je immuunsysteem is heel het jaar door in alle situaties goed beschermd. Of je nu naar buiten gaat, in ruimtes komt met airco, of op plaatsen waar veel mensen zijn of komen – je bent ertegen bestand.

Registreer om deel te nemen aan de challenge

Uw registratie is in orde :-)