LR LIFETAKT Aloe Vera Drinking Gel Traditional Honey

Health

Vital Care

Pure vitaliteit op elke leeftijd

Vital Care

Pure vitaliteit op elke leeftijd

Je hebt nog veel plannen? Je hebt geen zin om het rustiger aan te doen? Het leven heeft nog veel voor je in petto en je wil de volle 100 % geven. Wat je plannen ook zijn, zet ze met een gerust hart om in realiteit. LR LIFETAKT Vital Care heeft de oplossing voor je om fit en vitaal in het leven te staan. Het bevordert je kracht, je levenslust en energie. Met een goede gezondheid en een goede fysiek kan je genieten van alles wat het leven je te bieden heeft.

Vital Care Basisoplossing

Basisoplossing

Vitaliteit & Energie

De combinatie van Aloe Vera Drinking Gel Intense Sivera en Reishi Plus ondersteunt je metabolisme en is goed voor hart en bloedvaten.

Jouw dagelijkse extra voor meer vitaliteit.

Individuele aanvullende producten

Je bent beroepshalve nog zeer actief of je wil net een heel nieuwe weg inslaan. Je volledig toewijden aan je hobby of je kleinkinderen. Of eindelijk vaker op reis. Wat je ook van plan bent, een goede constitutie en een robuuste gezondheid zijn hiervoor de beste basis.

Je bent maar zo oud als je je voelt. En gelukkig biedt LR LIFETAKT Vital Care individuele oplossingen voor iedereen. Laat je niet klein krijgen door al die vervelende kwaaltjes. Ondersteun je lichaam en focus je weer op de leuke dingen in het leven.

LR LIFETAKT Super Omega 3 Capsules

Versterk je hart

Je wil elke dag iets doen voor de gezondheid van je hart? De Super Omega capsules hebben een hoog gehalte aan omega 3-vetzuren EPA en DHA, die bijdragen tot het gezond functioneren van het hart. Bovendien ondersteunt DHA ook het behouden van een goede hersenfunctie.

LR LIFETAKT Pro 12 Capsules | Probiotic Probiotica

Voel je goed

Je bent zo oud als je je voelt. Laat je niet irriteren door kleine kwaaltjes. Ondersteun jezelf met probiotica. Pro 12 bevat 1 miljard probiotische bacteriën, die voor een gezonde darmflora zorgen en het algemeen welzijn bevorderen.

LR LIFETAKT Woman Phyto Capsules

Laat de menopauze je leven niet bepalen

Geniet van het leven. Calcium, vitamine D en extract van rode klaver zorgen voor een maximale ondersteuning tijdens de menopauze. Woman Phyto is aangewezen bij opvliegers, vapeurs en zweetaanvallen en versterkt eveneens de botten, de spieren en de tanden.

LR ZEITGARD Beauty Diamonds Set

Aanbeveling voor de huid

Vernieuw je uiterlijk! De gelaatsverzorging van Beauty Diamonds helpt om rimpels te voorkomen en te reduceren. Waardevolle oliën en speciale werkstoffen houden je huid langer jong. Voel je goed … en zie er goed uit.

Expert Tips

Om je jong te voelen en zolang mogelijk jong te blijven, verdienen lichaam en geest regelmatig een extraatje. Naast gezonde voeding is het belangrijk om met een positieve ingesteldheid door het leven te gaan. Een gezonde geest in een gezond lichaam. Gun je lichaam die extra aandacht. Zorg voor je lichaam en wees goed voor jezelf.

Voeding

Eet gezond. Dat is het allerbelangrijkste om je levenskwaliteit en welzijn te bevorderen.

Eet twee keer per week vette vis. Zalm en makreel houden het hart en de bloedvaten jong.

Rode biet geeft energie en versterkt de bloedvaten. Koud bij een salade of warm als groente. En als sap levert rode bietensap heel veel vitaminen en mineralen.

Eet vaker kool. Kolen bevatten belangrijke voedingsstoffen en er is veel afwisseling mogelijk. Broccoli, spruitjes, savooikool, rode kool…

Tracht elke dag een handvol bessen te eten. Er zitten waanzinnig veel actieve stoffen in bessen, die een positief effect hebben op je gezondheid.

Noten beschermen het hart, de hersenen en de alvleesklier. Walnoten, hazelnoten, cashewnoten, paranoten, amandelnoten, pistachenoten. Wissel af of combineer.

Lifestyle

Spreek regelmatig af met vrienden. Praten, lachen, elkaar steunen. Goede vrienden zijn onvervangbaar.

Vrouwen kunnen niet zonder vriendinnen. Doe samen iets leuks. En vriendschap tussen mannen is iets heel bijzonder. Spreek regelmatig af.

Gun jezelf iets wat je al lang wou doen of hebben. Een massage, een bos bloemen, een nieuw kledingstuk…

Neem de tijd voor je relatie. Breng meer tijd door samen. Ga naar je favoriete restaurant, de bioscoop, de stad…

Leef in het moment. Geef meer aandacht aan wat er nu gebeurt. Geniet van het samenzijn met anderen, de natuur, een etentje…

Beweging

Bewegen houdt ons jong en gezond. Luister echter naar je lichaam. Je merkt snel wat je wel of niet aankan.

De beste anti-age-oplossing is beweging. Fietsen is een zachte en goede manier van beweging in de buitenlucht. Het ontspant het bekken en de onderrug. Maak regelmatig kleinere en grotere fietstochten.

Wandelen is op elke leeftijd een zinvolle sport. Sluit aan bij een wandelclub of ga met een leuke groep nordic walking doen. Of spreek gewoon af met vrienden om regelmatig een mooie wandeling te maken.

Breng ‘s morgens na het ontwaken je gewrichten in beweging. Maak een cirkelvormige beweging met je enkels en polsen, vier keer in beide richtingen.

Probeer yoga. Neem deel aan een proefles. Eenvoudige yogaoefeningen helpen het bindweefsel en de spieren soepel te houden.

Registreer om deel te nemen aan de challenge

Uw registratie is in orde :-)