LR LIFETAKT – Vital Care – Pure vitaliteit op elke leeftijd

LR LIFETAKT FiguActive Weight Control Shake Aarbei Banaan FiguActiv Maaltijdshake

Aloe Vera Drinking Gel

INTENSE SIVERA
Aloë Vera Drinking Gel Sivera
€ 35,99
LR LIFETAKT FiguActive Weight Control Shake Vanille FiguActiv Maaltijdshake

Aloe Vera Drinking Gel Set

INTENSE SIVERA
Aloë Vera Drinking Gel Sivera
3 flessen per set
€ 99,99
LR LIFETAKT FiguActive Weight Control Shake Latte Macchiato FiguActiv Maaltijdshake

Reishi Plus

Reishi Plus capsules
€ 38,99
LR LIFETAKT FiguActive Weight Control Flakes Crunchy Cranberry FiguActiv Maaltijdvervanger Muesli Müesli

Vital Care Set

Pure vitaliteit op elke leeftijd
Set voor 1 maand
€ 146,96
€ 131,49

Pure vitaliteit op elke leeftijd

Je hebt nog veel plannen? Je hebt geen zin om het rustiger aan te doen? Het leven heeft nog veel voor je in petto en je wil de volle 100 % geven. Wat je plannen ook zijn, zet ze met een gerust hart om in realiteit. LR LIFETAKT Vital Care heeft de oplossing voor je om fit en vitaal in het leven te staan. Het bevordert je kracht, je levenslust en energie. Met een goede gezondheid en een goede fysiek kan je genieten van alles wat het leven je te bieden heeft.

Basisoplossing

Pure vitaliteit op elke leeftijd

De combinatie van Aloe Vera Drinking Gel Intense Sivera en Reishi Plus ondersteunt je metabolisme en is goed voor hart en bloedvaten. Voel je fit voor je job, hobby, kleinkinderen, reizen…  – Jouw dagelijks pluspunt voor meer vitaliteit.

De Vital Care producten zijn ook verkrijgbaar in een gunstig set – precies voldoende voor één maand.

Individueel aanvullende producten

Versterk je hart

Super Omega

Je wil elke dag iets doen voor de gezondheid van je hart? De Super Omega capsules hebben een hoog gehalte aan omega 3-vetzuren EPA en DHA, die bijdragen tot het gezond functioneren van het hart. Bovendien ondersteunt DHA ook het behouden van een goede hersenfunctie.

Voel je goed

Pro 12

Je bent zo oud als je je voelt. Laat je niet irriteren door kleine kwaaltjes. Ondersteun jezelf met probiotica. Pro 12 bevat 1 miljard probiotische bacteriën, die voor een gezonde darmflora zorgen en het algemeen welzijn bevorderen.

Laat de menopauze je leven niet bepalen

Woman Phyto

Geniet van het leven. Calcium, vitamine D en extract van rode klaver zorgen voor een maximale ondersteuning tijdens de menopauze. Woman Phyto is aangewezen bij opvliegers, vapeurs en zweetaanvallen en versterkt eveneens de botten, de spieren en de tanden.

AANBEVELING voor de huid

Beauty Diamonds Set

Vernieuw je uiterlijk! De gelaatsverzorging van Beauty Diamonds helpt om rimpels te voorkomen en te reduceren. Waardevolle oliën en speciale werkstoffen houden je huid langer jong. Voel je goed … en zie er goed uit.

Tips van de expert

Voeding

Eet gezond! Eet twee keer per week vette vis. Zalm en makreel houden het hart en de bloedvaten jong.

Rode biet geeft energie en versterkt de bloedvaten. Koud bij een salade of warm als groente. En als sap levert rode bietensap heel veel vitaminen en mineralen.

Eet vaker kool. Kolen bevatten belangrijke voedingsstoffen en er is veel afwisseling mogelijk. Broccoli, spruitjes, savooikool…

Tracht elke dag een handvol bessen te eten. Er zitten waanzinnig veel actieve stoffen in bessen, die een positief effect hebben op je gezondheid.

Noten beschermen het hart, de hersenen en de alvleesklier. Walnoten, hazelnoten, cashewnoten, paranoten, amandelnoten, pistachenoten. Wissel af of combineer.

Levensstijl

Gun jezelf iets wat je al lang wou doen of hebben. Een massage, een bos bloemen, een nieuw kledingstuk…

Spreek regelmatig af met vrienden. Praten, lachen, elkaar steunen. Goede vrienden zijn onvervangbaar en worden, naarmate je ouder wordt, steeds waardevoller.

Neem de tijd voor je relatie. Breng meer tijd door samen. Ga naar je favoriete restaurant, de bioscoop, de stad…

Leef in het moment. Geef meer aandacht aan wat er nu gebeurt. Geniet van het samenzijn met anderen, de natuur, een etentje…

Beweging

De beste anti-age-oplossing is beweging. Fietsen is een zachte en goede manier van beweging in de buitenlucht. Het ontspant het bekken en de onderrug. Maak regelmatig kleinere en grotere fietstochten.

Wandelen is op elke leeftijd een zinvolle sport. Sluit aan bij een wandelclub of spreek af met vrienden om regelmatig een mooie wandeling te maken.

Breng ‘s morgens na het ontwaken je gewrichten in beweging. Maak een cirkelvormige beweging met je enkels en polsen, vier keer in beide richtingen.

Probeer yoga. Neem deel aan een proefles. Eenvoudige yogaoefeningen helpen het bindweefsel en de spieren soepel te houden.

Tip

Wees goed voor jezelf. Om je jong te voelen en zolang mogelijk ook jong te blijven, is het nodig lichaam en geest goed te verzorgen. Naast gezonde voeding is het belangrijk om met een positieve ingesteldheid door het leven te gaan. Een gezonde geest in een gezond lichaam. En als je lichaam vraagt voor meer ondersteuning, schenk het dan ook de nodige aandacht.

Registreer om deel te nemen aan de challenge

Uw registratie is in orde :-)