LR ALOE VIA Aloe Vera Concentrated Gel

Aloe

LR Aloe Via

Natuurlijk schoon verzorgde huid

Special Care

Voor een gezond huidgevoel

LR ALOE VIA Speciale Verzorging – In het bijzonder rustgevend en regenererend voor de gestreste huid en huidirritaties. De producten leggen zich als een beschermende film op de beschadigde huid, koelen, kalmeren en bevorderen de regeneratie. Het herstellen van de huid wordt bovendien ondersteund door specifieke werkcomplexen en rustgevende kruidenessenties.

Face Care

Voor een stralend schoon gezicht

LR ALOE VIA Gelaatsreiniging en gezichtsverzorging – Met Aloë Vera voor een goede hydratatie. In combinatie met hoogwaardige ingrediënten, zoals biologisch olijfolie-extract in een uniek recept, zorgt deze productlijn dagelijks voor de juiste balans van de gezichtshuid. Er gaat niets boven het goede gevoel van een mooie en gezonde huid.

Body Care

Voor een merkbaar zachte huid

LR ALOE VIA lichaamsverzorging – Verfrissende reiniging, intensieve verzorging en de definiëring van het silhouet met het beste van Aloë Vera. Speciale recepten reinigen de huid zacht, stabiliseren de vochtbalans en maken de lichaamscontouren glad.

Aloë Vera verwent, voedt en verzacht – dag na dag. De combinatie van Aloë Vera en bio-extracten draagt bij aan de regeneratie van de huid. Zo wordt zelfs een schrale, beschadigde huid weer zacht en soepel.

Oral Care

Voor een gezonde, schone lach

LR ALOE VIA Mond- & Tandverzorging – Wie wil nu geen stralende glimlach? Daarvoor heb je uiteraard verzorgde tanden en lippen nodig. Met haar regenererende kracht zorgt Aloë Vera voor een frisse, gezonde mondflora en zachte, gladde lippen. Zo kan je elk moment zorgeloos je glimlach laten zien!

Hair Care

Voor gezond, glanzend en soepel haar

LR ALOE VIA Haarverzorging – Voor jou geen “bad hair day” meer vanaf nu. Met de Nutri-Repair haarverzorging is droog en beschadigd haar verleden tijd en kan je weer vol zelfvertrouwen in de spiegel kijken.

Een unieke combinatie van Aloë Vera en 7 natuurlijke oliën voedt, versterkt, herstelt en beschermt je haar tot in de puntjes. Voor zijdezacht, gezond en glanzend haar en vernieuwd zelfvertrouwen.

Men Care

Voor een frisse, verzorgde mannenhuid

LR ALOE VIA Mannenverzorging – Dankzij haar speciale combinatie van hydraterende Aloë Vera en kalmerend biologisch witte thee-extract is deze productlijn perfect op de speciale eisen van de mannelijke huid afgestemd. De mannenhuid heeft zijn eigen verzorgingsbehoeften en is door de dagelijkse scheerbeurt blootgesteld aan extra stress.

Baby & Kids Care

Voor een zachte en beschermde baby- en kinderhuid

LR ALOE VIA Baby- & Kinderverzorging – Van nature is de babyhuid wonderbaarlijk zacht, maar tegelijk ook zeer gevoelig. Dit vraagt om zeer huidvriendelijke ingrediënten die de babyhuid verzorgen, beschermen en herstellen.

Aloë Vera en waardevolle biologische plantenextracten verzorgen de gevoelige baby- en kinderhuid zacht en natuurlijk. Zonder parabenen. Zonder minerale oliën. Zonder parfumoliën.

Sun Care

Voor een gezonde huid die tegen de zon beschermd is

LR ALOE VIA Zonnebescherming – Elk huidtype heeft nood aan een andere zonnecrème. Van gevoelige tot voorgebruinde huid – de LR ALOE VIA Zonneproducten bieden bescherming tegen zonnebrand voor het hele gezin. Aloë Vera hydrateert, verzorgt, kalmeert en regenereert de vermoeide huid en heeft bovendien een verkoelende werking.

LR ALOE VIA

Verzorging en regeneratie met de kracht van Aloë Vera

Met de verzorgende en regeneratieve kracht van Aloë Vera op weg naar een natuurlijk mooie en gezonde huid – daar staat LR ALOE VIA voor. Ons productassortiment vervult ieders wens – van jong tot oud, van kop tot teen. Zo ben jij en de mensen die je lief hebt verzorgt met het beste van Aloë Vera.

LR ALOE VIA Aloe Vera voor het gezin

LR ALOE VIA begeleidt je op jouw weg naar een mooie huid

Een hoog aandeel Aloë Vera, bewezen werkstofcombinaties en de natuurlijke kracht van waardevolle bio-extracten maken de LR ALOE VIA verzorgingslijn uniek en veelzijdig in haar werking. Ze herstelt, hydrateert, kalmeert en beschermt de huid – en dat 100 % zonder parabenen en minerale oliën.

LR ALOE VIA Aloe Vera plant

LR is Aloe Vera expert

LR ALOE VIA combineert het beste van Aloë Vera – haar hoogwaardige gel – met de jarenlange competentie van LR in huidverzorging met Aloë Vera. 28 LR ALOE VIA producten zijn aangemeld voor patent dankzij de specifieke werkstofcombinaties van Aloë Vera-gel en verschillende bio-extracten.

LR ALOE VIA Aloe Vera baby

Beste kwaliteit. Regelmatig bevestigd.

Regelmatige controles door het International Aloe Science Council (IASC) garanderen een hoge kwaliteit van onze Aloë Vera – van de aanplanting tot de verwerking. De huidverdraagzaamheid van alle Aloë Vera producten wordt bevestigd door de gerenommeerde, onafhankelijke instituten Dermatest en Derma Consult.

LR Aloe Via Aloe Vera Percent

Hoge percentages Aloë Vera voor intensieve verzorging en regeneratie van de huid.

LR Aloe Via Aloe Vera Bio Extracten

Inclusief verzorgende bio-extracten – speciaal afgestemd op de specifieke verzorgingsbehoefte.

LR Aloe Via Aloe Vera zonder parabenen

Alle producten zijn 100 % vrij van parabenen en minerale oliën – voor extra natuurlijkheid en werkzaamheid.

LR Aloe Via Aloe Vera IASC International Aloe Science Council

Onze Aloë Vera-gel wordt steeds gecontroleerd door het prestigieuze International Aloe Science Council (IASC) – van teelt tot verwerking.

Registreer om deel te nemen aan de challenge

Uw registratie is in orde :-)