LR ZEITGARD Cleansing Brush Device

ZEITGARD

Gelaatsreiniging

Zachte reiniging met sterke werking

LR ZEITGARD Racine Daily Care

Gelaatsreiniging

Zachte reiniging met sterke werking

Zachte en tegelijkertijd poriëndiepe gezichtsreiniging. Twee zeer doeltreffende producten vullen de professionele reiniging met het nieuwe ZEITGARD Pro Device aan. Voor een schone huid, alsof je net uit het schoonheidssalon komt.

Een doeltreffende anti-age behandeling begint met een grondige reiniging

Revolutie

in de gelaatsreiniging

De innovatieve LR ZEITGARD Pro reinigingsborstel betekent een ware revolutie voor de klassieke huidreiniging. Hij is efficiënter en zeer zacht voor de huid.

De elektrische borstel en de speciaal ontwikkelde reinigingscrème zorgen er samen voor dat onzuiverheden oplossen en verwijderd worden. Zo is je huid optimaal voorbereid op de gezichtsverzorging die erop volgt. Je huid ziet er beter uit, wordt gladder en straalt – zowel bij vrouwen als bij mannen!

1 minuut

per dag

Een zuivere huid in amper 1 minuut per dag? De LR ZEITGARD  Pro reinigingsborstel is tot 10 keer efficiënter dan een conventionele reiniging van de huid.

Bevochtig je gezicht met water en verdeel de reinigingscrème over je huid. Schakel het apparaat in en begin met het zachtjes reinigen van de linker- en rechterkant van het gezicht en het voorhoofd (T-zone) – telkens ongeveer 20 seconden. In slechts 1 minuut per dag ziet je huid er beter uit, wordt gestimuleerd en kan ook steviger worden bij regelmatig gebruik!

Reiniging tot diep in de poriën

Optimale reiniging

De unieke borstelhaartjes van de LR ZEITGARD Pro reinigingsborstel oscilleren (trillen heen en weer) met een snelheid van 6400 keer per minuut! Ze glijden als het ware over de huid en verwijderen zelfs hardnekkige vuildeeltjes en de diepste onzuiverheden op een weliswaar zachte, maar uiterst doeltreffende manier.

De speciaal ontwikkelde textuur van de reinigingscrème vangt de vuildeeltjes op in een soort van ‘net’. Het resultaat: een zichtbaar betere teint – vandaag én morgen.

Uniek hygiënisch

De speciaal voor LR ontwikkelde afgeronde borstelhaartjes blijven minstens 3 maanden lang hygiënisch schoon dankzij de antibacteriële werking van de werkzame stof Microsilver BG™.

Microsilver werkt als een beschermend schild op de borstelharen. Het vermindert de hoeveelheid bacteriën op de huid en gaat de vorming ervan tegen. Dankzij de homogene concentratie kan met de LR ZEITGARD Pro borstel een hygiënisch perfecte reiniging gegarandeerd worden gedurende meer dan 3 maanden.

Ideaal voorwerk

Dankzij de reiniging tot diep in de poriën en de zachte massage wordt de huid optimaal verwend. De bloedcirculatie wordt gestimuleerd en het bindweefsel wordt versterkt, waardoor een frissere, stralend gezonde teint ontstaat.

Doordat make-upresten en onzuiverheden doeltreffend verwijderd worden, dringen verzorgingsproducten, die na de reiniging benut worden, snel in de huid – zoals bijvoorbeeld een dag- of nachtcrème. Op die manier kunnen kostbare, actieve ingrediënten van de producten optimaal opgenomen worden.

LR ZEITGARD Racine Daily Care

Racine

Effectieve basisverzorging. Een frisse, levendige teint. Voor beginners.

LR ZEITGARD Nano Gold Daily Care

Nano Gold

Rijke verzorging tegen huidveroudering. Mijn eerste anti-age-verzorging. Voor 30+.

LR ZEITGARD Beauty Diamonds Daily Care

Beauty Diamonds

Luxe verzorging voor de rijpe, veeleisende huid. Een zichtbaar strakkere huid. Voor 40+.

LR ZEITGARD Sleeping Mask Special Care

Sleeping Mask

Regeneratie van de huid tijdens de nachtrust. Slaap je mooi. Voor hem en haar.

Registreer om deel te nemen aan de challenge

Uw registratie is in orde :-)