LR ZEITGARD Cleansing Brush Device

Face

Gelaatsreiniging

Zachte reiniging met sterke werking

Gelaatsreiniging

Zachte reiniging met sterke werking

De eerste stap voor een effectieve en duurzame Anti-Age behandeling is een zachte reiniging met sterke werking. Met de LR ZEITGARD Cleansing Brush en zijn innovatieve borstelkop wordt je huid optimaal gereinigd.

Een doeltreffende anti-age behandeling begint met een grondige reiniging

Revolutie

in de gelaatsreiniging

De innovatieve LR ZEITGARD reinigingsborstel betekent een ware revolutie voor de klassieke huidreiniging. Hij is efficiënter en zeer zacht voor de huid.

De elektrische borstel en de speciaal ontwikkelde reinigingsproducten zorgen samen voor een fijn ‘net’ dat onzuiverheden oplost, opvangt en verwijdert. Zo is je huid optimaal voorbereid op de gezichtsverzorging die erop volgt. Je huid ziet er beter uit, wordt gladder en straalt – zowel bij vrouwen als bij mannen!

1 minuut

per dag

Een zuivere huid in amper 1 minuut per dag? Een wetenschapppelijke studie door het gerenommeerde instituut Dermatest GmbH bevestigt dit. De LR ZEITGARD reinigingsborstel is tot 10 keer efficiënter dan een conventionele reiniging van de huid.

Gebruik de reinigingsborstel om het speciaal ontwikkelde reinigingsproduct ca. 20 seconden lang in te masseren op elk deel van het gezicht (voorhoofd/neus, elke wang/kin). In slechts 1 minuut per dag ziet je huid er beter uit, wordt gestimuleerd en kan ook steviger worden bij regelmatig gebruik!

Reiniging tot diep in de poriën

Optimale reiniging

De unieke borstelhaartjes van de LR ZEITGARD reinigingsborstel oscilleren (trillen heen en weer) tot 7.000 keer per minuut! Ze glijden als het ware over de huid en verwijderen zelfs hardnekkige vuildeeltjes en de diepste onzuiverheden op een zachte, maar daarom niet minder doeltreffende manier.

De speciaal ontwikkelde textuur van de reinigingsproducten vangt de vuildeeltjes op in een soort van ‘net’. Het resultaat: een zichtbaar betere teint – vandaag én morgen.

Uniek en uitermate hygiënisch

De speciaal voor LR ontwikkelde afgeronde borstelhaartjes blijven tot wel 3 maanden lang hygiënisch schoon dankzij de antibacteriële werking van de werkzame stof Microsilver BG™. Die werkt als een beschermend schild. Ze vermindert de hoeveelheid bacteriën op de huid en gaat de vorming ervan tegen.

Ideale voorbereiding

Dankzij de reiniging tot diep in de poriën en de zachte massage wordt de huid optimaal verwend. De bloedcirculatie wordt gestimuleerd en het bindweefsel wordt versterkt, waardoor een frissere, stralend gezonde teint ontstaat.

Doordat make-upresten en onzuiverheden doeltreffend verwijderd worden, dringen verzorgingsproducten, die na de reiniging benut worden, snel in de huid – zoals bijvoorbeeld een serum, dag- of nachtcrème. Op die manier kunnen de kostbare, actieve bestanddelen van de verzorgingsproducten optimaal opgenomen worden.

Voor elk huidtype

De LR ZEITGARD Classic reinigingsborstel is geschikt voor elk huidtype. Zijn sterkere borstelhaartjes met MICROSILVER-technologie zorgen voor een zichtbaar gezuiverde huid. De gemakkelijk schuimende gel met een textuur die specifiek ontwikkeld is voor het reinigingsprogramma, doet de huid werkelijk gerevitaliseerd aanvoelen.

De LR ZEITGARD Soft reinigingsborstel met zachte borstelhaartjes die ook behandeld zijn met MICROSILVER, is uitermate geschikt voor een gevoelige huid. De zachte crème is speciaal geformuleerd voor gevoelige huid en vormt de perfecte afsluiter van het reinigingsprogramma.

De Classic versie is te herkennen aan de blauwe kleur. De Soft versie is in een roze uitvoering.

LR ZEITGARD Racine Daily Care

Racine

Effectieve basisverzorging. Een frisse, levendige teint. Voor beginners.

LR ZEITGARD Nano Gold Daily Care

Nano Gold

Rijke verzorging tegen huidveroudering. Mijn eerste anti-age-verzorging. Voor 30+.

LR ZEITGARD Beauty Diamonds Daily Care

Beauty Diamonds

Luxe verzorging voor de rijpe, veeleisende huid. Een zichtbaar strakkere huid. Voor 40+.

LR ZEITGARD Sleeping Mask Special Care

Sleeping Mask

Regeneratie van de huid tijdens de nachtrust. Slaap je mooi. Voor hem en haar.

Registreer om deel te nemen aan de challenge

Uw registratie is in orde :-)