LR LIFETAKT Aloe Vera Drinking Gel Traditional Honey

Health

Daily Essentials

Voedingsstoffen voor elke dag

Daily Essentials

Voedingsstoffen voor elke dag

Gevulde dagen – lege voorraad aan voedingsstoffen? Je hebt een druk leven en je slaagt er niet altijd in om gezond te eten. Vooral als je geen tijd hebt om vers te koken. Met LR LIFETAKT Daily Essentials worden jij en je gezin elke dag opnieuw op een eenvoudige manier voorzien van alle belangrijke voedingsstoffen, die het lichaam nodig heeft om goed te kunnen blijven functioneren.

Daily Essentials Basisoplossing

Basisoplossing

Voeding & Gezondheid

De combinatie van Aloe Vera Drinking Gel Traditionel Honey en ProBalance voorziet je lichaam van alle belangrijke mineralen en sporenelementen.

Jouw dagelijkse extra voor een goed functionerend metabolisme.

Individuele aanvullende producten

Je voeding zou net zo kleurrijk moeten zijn als je dagelijkse leven. Vijf porties fruit en groente per dag, veel verse vis en volkorenproducten horen tot een gezond voedingspatroon. Maar voorkeuren en smaken zijn heel verschillend. Je vindt bepaalde voedingsmiddelen gewoon niet lekker, ook al zijn ze nog zo gezond. Dan kan je jouw individuele behoeften optimaal in balans brengen met bijvoorbeeld Super Omega, Protein Power, Fiber Boost of Vita Active. LR LIFETAKT biedt optionele oplossingen aan die speciaal zijn afgestemd op jouw individuele behoeften.

LR LIFETAKT Super Omega 3 Capsules

Weinig vis of eieren op het menu?

Je eet zelden of geen vis, eieren of andere bronnen van omega 3? De Super Omega capsules hebben een hoog gehalte aan omega 3-vetzuren EPA en DHA, die bijdragen tot het gezond functioneren van het hart. Bovendien ondersteunt DHA ook het behouden van een goede hersenfunctie.

LR LIFETAKT Protein Power Drink Powder Vanille FiguActive

Sportief en nood aan extra portie proteïnen?

Je sport veel en kan wat extra eiwitten goed gebruiken? De Protein Power Drink met vanillesmaak levert een extra portie proteïnen om je spiermassa te ondersteunen. Magnesium en vitamine B6 dragen bij tot een normale energiestofwisseling.

LR LIFETAKT Fiber Boost Drink Powder

Geen grote fan van volkoren?

Je eet weinig fruit, groenten en volkorenproducten? Fiber Boost vervolledigt met zijn hoog gehalte aan voedingsvezels je dagelijkse voeding en geeft een boost aan je stofwisseling. Vezels zorgen voor een goede vertering en dragen bij tot het in stand houden van de normale bloedsuikerspiegel.

LR LIFETAKT Vita Active Daily Vitamin Drink - Red Fruit

Extra portie vitaminen nodig?

Vita Active biedt een verzorging van 10 belangrijke vitaminen uit 21 groenten- en fruitsoorten en geeft je immuunsysteem een boost met slechts één koffielepel per dag. Vita Active is een bron van energie – goed voor jong en oud. Zonder toevoeging van kleurstoffen of bewaarmiddelen.

Expert Tips

De basis voor een gezond leven is de dagelijkse inname van essentiële voedingsstoffen zoals vitamines, mineralen en sporenelementen. Daarnaast zijn er nog andere belangrijke factoren die ons welzijn beïnvloeden. Probeer deze eenvoudige tips over voeding, levensstijl en beweging geleidelijk aan in je dagelijkse leven te integreren.

Voeding

Begin met kleine dingen die je gemakkelijk kan integreren in je dagelijkse voeding.

In bessen zit bijvoorbeeld heel veel kracht. Verse, rijpe bessen mengen onder yoghurt of quark – of gewoon zo tussendoor eten – is eenvoudig, lekker en gezond.

Vermijd suikerrijke limonades. Drink liever water. Voeg eventueel aan het water wat citroen of verse munt toe voor een lekker smaakje. Je gewicht en je metabolisme zullen je dankbaar zijn.

Las volkorendagen in. Vervang gewone rijst, pasta en brood door volkorenrijst, volkorenpasta en volkorenbrood.

Eet veel groene groenten zoals broccoli, rucola, groene kool, spinazie – en ook quinoa. Ze bieden veel waardevolle vitaminen.

Lifestyle

De belangrijkste basis voor een gezond leven en welzijn is van jezelf houden.

Creëer tijd voor jezelf. Misschien is yoga, aquagym of fitness wel iets voor jou. Ga op ontdekking en meld je aan voor een proefles.

Onderhoud je vriendschappen. Wie heb je al lang niet meer gebeld? Met wie heb je al lang geen contact meer gehad, die je toch wel nauw aan het hart ligt? Laat weer eens iets van je horen.

Verwen jezelf met kleine dingen. Ga een keer naar de kapper. Maak het gezellig. Zet een bos bloemen op tafel. Laat jezelf en je omgeving er goed uitzien.

Laat los wat niet belangrijk is of wat niet goed aanvoelt. Sorteer en stel juiste prioriteiten – ook digitaal: Schrijf je uit op onbelangrijke nieuwsbrieven en ledig je mailbox.

Beweging

Bewegen is van uiterst belang. Integreer het in je dagelijkse leven.

Maak gebruik van een stappenteller en begin een wedstrijd met jezelf. Elke dag 200 stappen meer. Hoe ver geraak je? Kom je aan 5000 stappen per dag? Dat zou echt super zijn!

Neem minstens één keer per dag de trap in plaats van de lift of de roltrap. Je spieren zullen je uiterst dankbaar zijn.

Werk je veel aan een computer? Beweeg je schouders telkens 5 seconden naar voren, naar achteren, naar omhoog en naar beneden. Zo vermijd je spanningen in je nek.

Ga regelmatig wandelen met je partner, kinderen, vrienden – of met je hond. Gebruik de tijd die je hebt om samen te bewegen, te praten of te spelen.

Registreer om deel te nemen aan de challenge

Uw registratie is in orde :-)