LR LIFETAKT – Daily Essentials – Voedingsstoffen voor elke dag

LR LIFETAKT FiguActive Weight Control Shake Aarbei Banaan FiguActiv Maaltijdshake

Aloe Vera Drinking Gel

TRADITIONAL HONEY
Aloë Vera Drinking Gel Honing
€ 31,49

LR LIFETAKT FiguActive Weight Control Shake Vanille FiguActiv Maaltijdshake

Aloe Vera Drinking Gel Set

TRADITIONAL HONEY
Aloë Vera Drinking Gel Honing
3 flessen per set
€ 86,99

LR LIFETAKT FiguActive Weight Control Shake Latte Macchiato FiguActiv Maaltijdshake

ProBalance

Pro Balance tabletten
€ 32,99

LR LIFETAKT FiguActive Weight Control Flakes Crunchy Cranberry FiguActiv Maaltijdvervanger Muesli Müesli

Daily Essentials Set

Voedingsstoffen voor elke dag
Set voor 1 maand
€ 127,46
€ 114,49

Voedingsstoffen voor elke dag

Gevulde dagen – lege voorraad aan voedingsstoffen? Je hebt een druk leven en je slaagt er niet altijd in om gezond te eten. Vooral als je geen tijd hebt om vers te koken. Met LR LIFETAKT Daily Essentials worden jij en je gezin elke dag opnieuw op een eenvoudige manier voorzien van alle belangrijke voedingsstoffen, die het lichaam nodig heeft om goed te kunnen blijven functioneren.

Basisoplossing

Voedingsstoffen voor elke dag

De combinatie van Aloe Vera Drinking Gel Traditionel Honey en ProBalance voorziet je lichaam van alle belangrijke mineralen en sporenelementen  – Jouw dagelijks pluspunt voor een goed functionerend metabolisme.

De Daily Essentials producten zijn ook verkrijgbaar in een gunstig set – precies voldoende voor één maand.

Individueel aanvullende producten

Weinig vis of eieren op het menu?

Super Omega

Je eet zelden of geen vis, eieren of andere bronnen van omega 3? De Super Omega capsules hebben een hoog gehalte aan omega 3-vetzuren EPA en DHA, die bijdragen tot het gezond functioneren van het hart. Bovendien ondersteunt DHA ook het behouden van een goede hersenfunctie.

Sportief en nood aan extra portie proteïnen?

Protein Power Drink

Je sport veel en kan wat extra eiwitten goed gebruiken? De Protein Power Drink met vanillesmaak levert een extra portie proteïnen, om je spiermassa te ondersteunen. Magnesium & Vitamine B6 dragen bij tot een normale energiestofwisseling.

Geen fan van volkoren?

Fiber Boost

Je eet weinig fruit, groenten en volkorenproducten? Fiber Boost vervolledigt met zijn hoog gehalte aan voedingsvezels je dagelijkse voeding en geeft een boost aan je stofwisseling. Vezels zorgen voor een goede vertering en dragen bij tot het in stand houden van de normale bloedsuikerspiegel.

Extra portie vitaminen nodig?

Vita Active

Vita Active biedt een verzorging van 10 belangrijke vitaminen uit 21 groenten- en fruitsoorten en geeft je immuunsysteem een boost met slechts één koffielepel per dag. Vita Active is een bron van energie – goed voor jong en oud. Zonder toevoeging van kleurstoffen of bewaarmiddelen.

Tips van de expert

Voeding

Kleine dingen kunnen een groot effect hebben. Begin met kleine dingen die je kan integreren in je dagelijkse voeding.

In bessen zit bijvoorbeeld heel veel kracht. Verse, rijpe bessen mengen onder yoghurt of quark – of gewoon zo tussendoor eten – is eenvoudig, lekker en gezond.

Vermijd suikerrijke limonades. Drink liever water. Voeg eventueel aan het water wat citroen of verse munt toe voor een lekker smaakje. Je gewicht en je metabolisme zullen je dankbaar zijn.

Las volkorendagen in. Vervang gewone rijst, pasta en brood door volkorenrijst, volkorenpasta en volkorenbrood.

Eet veel groene groenten zoals broccoli, rucola, groene kool, spinazie – en ook quinoa. Ze bieden veel waardevolle vitaminen.

Levensstijl

Neem tijd voor jezelf. Creëer tijd om te ontspannen. Misschien is yoga, aquagym of autogene training wel iets voor jou. Ga op ontdekking en meld je aan voor een proefles.

Onderhoud je vriendschappen. Wie heb je al lang niet meer gebeld? Met wie heb je al lang geen contact meer gehad, die je toch wel nauw aan het hart ligt? Laat weer eens iets van je horen.

Verwen jezelf met kleine dingen. Ga een keer naar de kapper. Maak het gezellig. Zet een bos bloemen op tafel. Laat jezelf en je omgeving er goed uitzien.

Laat los wat niet belangrijk is of wat niet goed aanvoelt. Sorteer en stel juiste prioriteiten – ook digitaal: Schrijf je uit op onbelangrijke nieuwsbrieven en kuis je mailbox op.

Beweging

Breng beweging in je dagelijkse routine. Maak gebruik van een stappenteller en begin een wedstrijd met jezelf. Elke dag 200 stappen meer. Hoe ver geraak je? Kom je aan 5000 stappen per dag? Dat zou echt super zijn!

Neem minstens één keer per dag de trap in plaats van de lift of de roltrap. Je spieren zullen je uiterst dankbaar zijn.

Werk je veel aan een computer? Beweeg je schouders telkens 5 seconden naar voren, naar achteren, naar omhoog en naar beneden. Zo vermijd je spanningen in je nek.

Ga regelmatig wandelen met je partner, kinderen, vrienden – of met je hond 🙂 Gebruik de tijd die je hebt samen om te bewegen, te praten of te spelen.

Tip

De basis voor een gezond leven is de dagelijkse inname van alle belangrijke voedingsstoffen, zoals vitaminen, mineralen en sporenelementen.

Daarnaast zijn er nog andere factoren, die ons welzijn beïnvloeden. Probeer daarom de tips over voeding, levensstijl en beweging geleidelijk aan in je dagelijks leven te integreren.

Registreer om deel te nemen aan de challenge

Uw registratie is in orde :-)