LR ZEITGARD Cleansing Brush Device

Face

LR Zeitgard

Anti-Age-Management in 3 stappen

Gelaatsreiniging

Zachte reiniging met sterke werking

De eerste stap voor een effectieve en duurzame Anti-Age behandeling is een zachte reiniging met sterke werking. Met de LR ZEITGARD Cleansing Brush en zijn innovatieve borstelkop wordt je huid optimaal gereinigd.

Huidverjonging

Zichtbaar minder rimpels

Na een grondige reiniging zorgt de warm/koud-behandeling met het LR ZEITGARD Anti-Age Device ervoor, dat rimpels zichtbaar verminderen en dat de huid er jonger uitziet.

Dagelijkse gelaatsverzorging

Voor een duurzaam anti-age-effect

Als aanvulling op de reiniging en de anti-age-behandeling met de LR ZEITGARD apparaten, biedt de gelaatsverzorging uit de LR ZEITGARD Daily Care lijn verdere huidverbetering en een langdurig anti-age-effect. Er is gedacht aan alle leeftijden en alle huidtypes – en ook de heren worden verzorgd.

Speciale gelaatsverzorging

Extra verzorging voor specifieke behoeften

Al naargelang je persoonlijke wensen bieden de producten uit de LR ZEITGARD Special Care lijn de individuele verzorging die je nodig acht. Hieronder valt bijvoorbeeld de doelgerichte verzorging tegen mimische rimpels, een intensieve energiekick voor het gelaat, regeneratie tijdens de nachtrust en bescherming tegen blauw licht van o.a. smartphones en laptops.

Daily Essentials Basisoplossing

LR ZEITGARD

In 3 stappen naar een jongere huid

Met het LR ZEITGARD Anti-Age Management concept kan je heel eenvoudig de jeugdige uitstraling van je gelaatshuid behouden. Het innovatieve totaalconcept omvat professionele behandelingen, die je voordien enkel in beautysalons kon ervaren. Nu kan dit ook gewoon thuis.

Een poriëndiepe reiniging met één druk op de knop, een effectieve Anti-Age behandeling met onmiddellijk zichtbaar effect, en een specifieke gelaatsverzorging met duurzaam succes.

LR ZEITGARD biedt je in slechts 3 eenvoudige stappen een tijdloos mooiere huid, die er langdurig jong en fris uitziet. Ga voor optimaal resultaat en draai de klok terug. Neem je schoonheid in eigen handen en stop de tijd!

LR ZEITGARD

EFFECTIEF

INNOVATIEF

PROFESSIONEEL

Registreer om deel te nemen aan de challenge

Uw registratie is in orde :-)