LR ZEITGARD Cleansing Brush Device

Face

LR Zeitgard

Anti-Age-Management in 3 stappen

LR ZEITGARD Anti-Age-Management – Tijdloze schoonheid in slechts 3 stappen

LR Zeitgard Anti-Age Management Step 01 Cleansing System

Gelaatsreiniging

Zachte reiniging met sterke werking

LR Zeitgard Anti-Age Management Step 02 Anti-Age System

Huidverjonging

Zichtbaar minder rimpels

LR Zeitgard Anti-Age Management Step 03 Daily Care System

Dagelijkse gelaatsverzorging

Voor een duurzaam anti-age-effect

LR Zeitgard Anti-Age Management Step 03 Special Care System

Speciale gelaatsverzorging

Extra verzorging voor speciale behoeften

In 3 stappen naar een jongere huid met ZEITGARD

Met het ZEITGARD Anti-Age Management concept kan je heel eenvoudig de jeugdige uitstraling van je gelaatshuid behouden. Het innovatieve totaalconcept omvat professionele behandelingen, die je voordien enkel in beautysalons kon ervaren. Nu kan dit ook gewoon thuis.

Een poriëndiepe reiniging met één druk op de knop, een effectieve Anti-Age behandeling met onmiddellijk zichtbaar effect, en een specifieke gelaatsverzorging met duurzaam succes – ZEITGARD biedt je in slechts 3 eenvoudige stappen een tijdloos mooiere huid, die er langdurig jong en fris uitziet. Ga voor optimaal resultaat en draai de klok terug. Neem je schoonheid in eigen handen en stop de tijd!

STAP 01: Gelaatsreiniging

De eerste stap voor een effectieve en duurzame Anti-Age behandeling is een zachte reiniging met sterke werking. Met de ZEITGARD Cleansing Brush en zijn innovatieve borstelkop wordt je huid optimaal gereinigd.

STAP 02: Huidverjonging

Na een grondige reiniging zorgt de warm/koud-behandeling met het ZEITGARD Anti-Age Device ervoor, dat rimpels zichtbaar verminderen en dat de huid er jonger uitziet.

STAP 03: Gelaatsverzorging

Als aanvulling op de reiniging en de anti-age-behandeling met de ZEITGARD apparaten, biedt de gelaatsverzorging verdere huidverbetering en een langdurig anti-age-effect – ongeacht leeftijd of geslacht.

LR ZEITGARD Racine Daily Care

Racine

Effectieve basisverzorging voor beginners

De doeltreffende basisverzorging van Racine geeft een vermoeide, afgematte huid nieuwe energie en hydrateert ze. Nog voor de eerste rimpeltjes ontstaan, kan je het verouderingsproces van de huid tegengaan met de crèmes die zijn samengesteld uit een verzorgend complex van het co-enzym Q10 en algen. Racine bevordert de volledige energiebalans in de cellen. Ze activeert de huid en geeft haar meer frisheid en uitstraling.

Een frisse, levendige teint – voor beginners

LR ZEITGARD Nano Gold Daily Care

Nano Gold

Rijke verzorging tegen huidveroudering

De hoogwaardige verzorging bestaat uit een exclusieve combinatie van goud en zijdeproteïnen tegen de eerste tekenen van huidveroudering. Terwijl het goud een perfecte UVA-bescherming biedt, helpt zijde om huideigen collageen aan te maken. Nano Gold draagt daardoor bij aan de regeneratie van de huid en reduceert de door het zonlicht veroorzaakte rimpeltjes.

Mijn eerste anti-age-verzorging – voor 30+

LR ZEITGARD Beauty Diamonds Daily Care

Beauty Diamonds

Luxe-verzorging voor de rijpe, veeleisende huid

Deze luxueuze verzorging is een moderne combinatie van actieve stoffen, gebaseerd op diamanten en peptiden. Beauty Diamonds heeft een exclusieve en voedende textuur die helemaal in het teken van verwennen staat. De doeltreffende anti-age-werkstoffen bieden een intensieve lifting voor de rijpere huid en helpen de huid te verstevigen, te herstellen en effectief te beschermen tegen invloeden van buitenaf.

Voor een zichtbaar strakkere huid – voor 40+

LR ZEITGARD Platinum Daily Care

Platinum

Exclusieve verzorging voor de mannenhuid

Moderne mannen zien er graag perfect uit. En Platinum biedt gewoon de ideale verzorging voor een dag boordevol uitdagingen. Door de innovatieve combinatie van werkzame bestanddelen krijgt de vermoeide huid een intensieve en frisse boost. De speciaal voor mannenhuid ontwikkelde crème-textuur trekt snel in, hydrateert doeltreffend, vermindert rimpeltjes, en laat de huid er jonger uitzien.

Een perfecte uitstraling – voor mannen

LR ZEITGARD Serox Special Care

Serox

Doelgerichte verzorging tegen mimische rimpels

Hoogwerkzame inhoudsstoffen bieden je gelaatshuid meer elasticiteit, maken de huid strakker en gaan volumeverlies tegen. Serox reduceert doelgericht kleine mimische rimpels rond de ogen, op het voorhoofd en rond de neus. De exclusieve en perfecte combinatie van actieve stoffen – waaronder hyaluronzuur en Ultra Filling Spheres™ – helpt de rimpeldiepte duidelijk zichtbaar te verminderen. De Lip Optimizer is een nieuw, innovatief, gespecialiseerd product voor zichtbaar meer lipvolume.

Ultieme anti-rimpel-sensatie – voor hem en haar

LR ZEITGARD Power Lift Special Care

Power Lift

Intensieve energiekick voor het gelaat

De gemakkelijke gelaatsverzorging helpt vooral vermoeide, gespannen en energie-behoeftige huid met een perfecte verfrissingskick – ook tussendoor de ideale en snelle oplossing! De combinatie van Reductine®, hyaluronzuur, algenextract en een stimulerende mix van zeven kruiden zorgt voor de perfecte hydratatie van de huid. Power Lift vitaliseert en verstevigt het gelaat van zowel mannen als vrouwen – doorheen de hele dag.

Een frisse energieboost – voor hem en haar

LR ZEITGARD Sleeping Mask Special Care

Sleeping Mask

Regeneratie tijdens de nachtrust

Het rijke masker zorgt met haar hooggeconcentreerd complex van werkzame stoffen – waaronder Ultra Filling Spheres™, jojobaolie en Schisandrabessen – voor intensieve hydratatie, natuurlijke regeneratie en een langdurig Anti-Age-effect. De huid ontspant zich namelijk vooral ’s nachts en staat dan het beste open voor het opnemen van belangrijke actieve stoffen. De energierijke en zeer effectieve verzorgingsformule van Sleeping Mask laat je huid ‘s morgens zijdezacht aanvoelen en je gelaat ziet er glad en stralend fris uit.

Slaap je mooi – voor hem en haar

EFFECTIEF

INNOVATIEF

PROFESSIONEEL

Registreer om deel te nemen aan de challenge

Uw registratie is in orde :-)